Turizm World Medya Genel Yayın Yönetmeni Samsunlu Yeşim Sarıtaş ile Özel Röportaj

Turizm World Medya, kısa süre içinde Türkiye turizm sektöründe önemli bir konuma ulaşarak ses getirdi. Samsun Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Bilal Murtezaoğlu, bu başarıyı ve gelecek planlarını daha yakından incelemek için Turizm World Medya Genel Yayın Yönetmeni Yeşim Sarıtaş ile röportaj gerçekleştirdi.

Yeşim Sarıtaş: “Türkiye’nin Global Turizm Sesi Olmak En Büyük Hedefimiz”

Samsun Haber merkezinde 2016’den bu yana turizm konulu yazıları ve de haberleri yayınlanan, Samsun’u 2017’de ‘Minik Duvarları Yıkalım’ Projesi ile temsil eden ve dönemin Başbakanı Binali Yıldırım tarafından ödüle layık görülen projenin mimarı, FİJET – Uluslararası Turizm Gazetecileri ve Yazarlarından Samsunlu Yeşim Sarıtaş turizm medyasında da ses getiriyor.

2012 yılında İnsan Kaynakları sektöründen sonra Turizm sektörüne adım atan, önemli turizm şirketlerinde iş geliştirme tecrübelerine sahip olan ve yaptığı seyahatleri ve turizm ile ilgili analizlerini kaleme alan Yeşim Sarıtaş, Turizm World Medya’nın başarısında en önemli faktörün geniş bir perspektif ve titiz çalışma olduğunu belirtiyor.
Sarıtaş: “Turizm World Medya ekibi olarak sektöre yeni girmedik! sektörün içinden yetişen turizm profesyonelleri olarak bir araya geldik.. Turizm World Medya, Turizm sektörüne yönelik tüm yenilikçi kategorileri ve de paydaşları kapsayan yenilikçi bir haber portalıdır. Sadece bir haber portalı değil, Türkiye turizmini dünyaya tanıtmayı hedef edinen seyahat ve turizm endüstrisi platformudur.

%100 yapay zekâ destekli ve çoklu dil seçenekleri sunan günümüzün trendlerine ve teknolojisine uyumlu sektördeki ihtiyaçlara yanıt veren Turizm Endüstrisi medyasıdır.

Kıbrıs’ın önde gelen turizm medyası ile partnerlik protokolü imzaladık ve bu zinciri diğer ülkeler ile ilerleterek büyüteceğiz.

Bugün önde gelen dernek ve birlikler ile (INTHA Uluslararası Otelciler Birliği – FIJET Dünya Uluslararası Turizm Gazetecileri ve Yazarları Federasyonu – ATURJET Türkiye Turizm Gazetecileri ve Yazarları Derneği – Fethiye Turizm Derneği – 2024 ATF Antalya Turizm Fuarı – 2024 Uzak Rota Summit v.b) Basın Sponsoru ve işbirliği içerisindeyiz.

Özel röportajlar, sektörel analizler ve Turizm World TV gibi farklı projelerle, turizm sektörünün tüm paydaşlarına ve seyahat severlere hitap ediyoruz. Türkiye’nin turizmdeki global sesini daha da güçlendirmek istiyoruz’’ diyen Sarıtaş şöyle devam etti:

‘’Bir haber portalından daha fazlasıyız’’

www.turizmworld.com haber portalı olmanın dışında Turizme gönül vermiş partner AR-GE ekibiyle sürdürülebilir turizm konuları üzerine çalışmalar ve de projeler geliştirmektedir. Partner Ajans ekibiyle, reklam ve tanıtım filmleri hazırlamakta ve de açık hava outdoor reklam alanları sunmaktadır. Türkiye’nin her yerine hizmetlerini ulaştırmak amacıdır.

Turizm Magazine bölümüyle, açılışlar ve etkinlikler gibi özel günlerde sektör paydaşlarına önemli misafirler ile olan anları medyada paylaşma fırsatı sunmaktadır.’’ dedi

Bilal Murtezaoğlu: “Samsun’un Turizmi İçin de Yeni Bir Pencere Açıldı”

Samsun Haber Merkezi’nin başarılı Genel Yayın Yönetmeni Bilal Murtezaoğlu ise, Turizm World Medya’nın Samsun için de büyük bir fırsat sunduğunu belirtiyor. “Yeşim Hanım gibi bir hemşerimizin, Türkiye’nin turizm sektöründe böylesine etkili bir medya platformunu yönetmesi, bizim için büyük bir gurur kaynağı. Turizm World Medya, Samsun’un turizm potansiyelini de öne çıkarmak için önemli bir araç olacak” dedi.

Sarıtaş: Buradan sizin aracılığınız ile Samsun Çarşamba Haber Express Genel Yayın Yönetmeni Erol Şeker’e 2015 yılında yazdığım yazıları keşfederek beni yazarlığa teşvik ettiğinden dolayı teşekkür ederim. Meşale yanıyorsa ilk ateşi yakan Çarşamba’nın medyası Haber Express ve Karadeniz’in Gönül Köprüsü Dergisi ile sizlersiniz hocam’’ diyerek minnettar olduğunu söyledi.

Bu röportaj, Türkiye’nin farklı bölgelerinde turizm alanında atılacak adımlar ve yeni projeler hakkında heyecan verici ipuçları sunuyor. Turizm World Medya’nın vizyonu ve sektörel etkisi, ülke genelinde turizmde yeni bir çağ açmayı hedefliyor.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir