TSYD’DEN ‘YENİ SEZONA MERHABA’ ETKİNLİĞİ

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Samsun Şubesi tarafından ligin başlamasına az bir zaman kala ‘Sezona Merhaba’ etkinliği düzenlendi. Spor ve basın camiası özel etkinlikte buluştu.

Anakent Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe Samsunspor A.Ş. Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, Operasyon Direktörü ve İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan, İcra Komitesi Üyesi Suat Çakır, Futbol Direktörü Fuat Çapa, Teknik Direktör Thomas Reis, Finans Direktörü Koray Yalçın, Satış Operasyon Müdürü Tuğba Kocaeli,Tesis Müdürü Sinan Hacıyunus, Samsun Vali Yardımcısı Fatih Cıdıroğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürü Ebu Bekir Ayrancı,Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Zekeriya Özkan, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu  Başkanı Murat Sandıkçı, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Samsun Şubesi  bir önceki  dönem Yönetim Kurulu  Başkan Avni Demir, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti  Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Çakır, Türkiye Spor Yazarları Derneği  (TSYD) Genel Merkez Şubeler Sorumlusu Kemal Çağlayan, Türkiye Futbol  Federasyonu  (TFF ) Samsun Bölge Müdürü Haluk Tan, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Güven ve çok sayıda gazeteci katıldı.

‘ŞUBEMİZ GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DE ANLAMLI BİR FOTOĞRAF SERGİSİ AÇMIŞTI’
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sandıkçı’nın selamlama konuşmasının ardından Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Merkez Şubeler Sorumlusu Kemal Çağlayan, “Samsun şubemizin bu etkinliğini çok değerli buluyoruz. Şubemiz geçtiğimiz günlerde de anlamlı bir fotoğraf sergisi açmıştı. Türk sporuna önemli katkı veren TSYD genel başkanımız Oğuz Tongsir ve yönetim kurulu olarak şubelerimizi destekliyor ve Samsun şubemizin yaptığı çalışmaların diğer şubelerimize de örnek olmasını temenni ediyoruz. Yeni sezona merhaba etkinliğinde Samsun’daki tüm spor kulüplerine başarılar diliyorum.” dedi.

‘İLİMİZDEKİ SPOR MEDYAMIZLA İNŞALLAH GÜZEL BİR SEZON GEÇİRECEĞİZ’
Etkinlikte söz verilen Samsunspor A.Ş. Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen de, “Spor medyasıyla bu etkinlikte buluşmaktan dolayı çok mutluyuz. Ailenin bir parçası olarak gördüğümüz ilimizdeki spor medyamızla inşallah güzel bir sezon geçireceğiz. ‘Biz bize yeteriz’ mottosuyla bu sezon birlik ve beraberlik içerisinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Mücadele zor olacak. Ama ‘Biz bitti demeden bitmez’ diyoruz. Ama takım ruhunu oluşturduğunuz sürece, inanç ve morali yüksek tutuğumuz sürece, her zaman yanımızda olan taraftarımızla 2024-2025 sezonunda Samsunspor adına başarılı bir sezon olacağına inanıyoruz.” diye konuştu.
Samsun Vali Yardımcısı Fatih Cıdıroğlu ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Zekeriya Özkan da selamlama konuşmaları yaparak geceyi düzenleyen TSYD Samsun Şubesi yönetimine teşekkür etti.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz