TARAFTARDAN BAŞKAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

Samsunspor Taraftar Grupları, göreve geldiği andan itibaren Samsunspor ve taraftarın yanında duran Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a teşekkür etti. Taraftarlar, “Kalbi Samsunspor için atan ve elini taşın altına koymaktan çekinmeyenler, bizim için diğerlerinden 100 adım öndedir.” dedi.

Samsunspor Taraftar Grupları,  göreve geldiği andan itibaren Samsunspor odaklı çalışmalar yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan için bir teşekkür mesajı yayınladı.

‘SAMSUNSPOR’A GÖNÜLDEN BAĞLI’
Samsunspor ile ilgili dertlenen ve sorunların çözümü noktasında adımlar atan yerel yöneticilerin kendileri için son derece kıymetli olduğunu belirten Samsunspor Taraftar Grupları, “Yaptığı çalışmalar ve duruşuyla Samsunspor’a gönülden bağlı olduğunu hissettiren, ayrıca geçmişte Çarşamba Belediye Başkanı olduğu dönemde de hem takımımıza hem de taraftarımıza verdiği desteklerden bildiğimiz Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, yeni görevinde de bizleri şaşırtmamıştır. Samsunspor ve taraftarın yanında olmuştur.” dedi.

‘SAMSUNSPOR SİYASET ÜSTÜ KURUMDUR’
Taraftar grupları liderleri ayrıca, yapılan ortak açıklamada, “Stadyumun çevresinde yıllardır büyük bir sorun olan yolların bakım ve onarımı, Samsunsporumuzun tesislerinin gelişimine katkı sağlanması, taraftarımıza deplasman maçlarına ulaşım desteği verilmesi, Samsunspor Taraftar Grupları binamızın yol sorununu çözmesi gibi bir çok konu ile yanımızda hissettiğimiz Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a teşekkür ediyoruz. Şehrinin takımına destek olan Başkan Doğan’ın bu yaklaşımının, şehrimizin tüm yöneticilerine örnek olmasını temenni ediyoruz. Samsunspor siyaset üstü bir güçtür. Kalbi Samsunspor için atan ve elini taşın altına koymaktan çekinmeyenler, bizim için diğerlerinden 100 adım öndedir.” ifadelerini kullandı.
Köksal ÖNER

 

Bunları da sevebilirsiniz