SORUNSUZ ÜSTYAPI İÇİN DURMAK YOK HİZMETE DEVAM

Bafra Belediyesi, ilçe genelinde sorunsuz bir üstyapı için yol ve kaldırım yapımı ile bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Bafra’nın dört bir yanında asfalt yama, kilitli parke taşı kaldırım ve yol çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda İsmetpaşa Mahallesi Kazımpaşa Geçidi, Halitoğlu ve Kefeli Sokak’ta kilitli parke taşı kaldırım ve yol çalışmaları devam ediyor. İlçe genelinde bir yandan parke taşı tamiri devam ederken bir yandan da asfalt yama çalışması gerçekleştiriliyor.

Çilhane Mahallesi’nde kilitli parke taşı kaldırım ve yol çalışması öncesi altyapı çalışmaları nedeniyle zarar görmüş yollarda söküm çalışması yapılıyor.

Bu arada ilçe genelinde çevre kirliliği ve tehlike arz eden metruk yapıların yıkım çalışmaları da özenle gerçekleştiriliyor.

Bunların yanında ekipler, Bafra’nın trafik sorunlarını ortadan kaldırmak için çalışmaları tüm hızıyla devam eden Tır Parkı’nda rampa yapımını tamamladı ve burada çalışmalar son aşamaya geldi.

Bafra genelinde yürütülen çalışmaları değerlendiren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafra’mızı ilmek ilmek işliyor; yollarımızı konforla buluşturuyoruz. Sokaklarımızı, mahallelerimizi, merkez-kırsal ayırt etmeden yenilemek için çabalıyoruz. Şehir içinde ekiplerimiz asfalt yama ile kilitli parke taşı kaldırım ve yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Tabi bunların yanında ilçemizde tehlike arz eden metruk binalarında yıkım çalışmaları özenle gerçekleştiriliyor. Çevre düzenlemeleri yapılıyor. Bafra’mızın altyapısından üstyapısına kadar bütün sorunları ortadan kaldırmak için ekiplerimiz ile birlikte cansiperane bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu sıcak havalarda Bafra’mız için ter döken ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Belirlenen program çerçevesinde merkez ve kırsal olmak üzere deforme olan yollarda yol bakım ve onarım çalışmaları devam edecek.

 

 

Bunları da sevebilirsiniz