ŞEHİT MUSTAFA BAZNA’NIN CENAZE TÖRENİNDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde terör örgütünün roketli saldırısında kayalıklara düşen ve naaşına 27 ay sonra ulaşılan Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa  Bazna, Düzce’de  düzenlenen  törenle son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.

3 Kasım 2022’de bölücü terör örgütü PKK tarafından Kuzey Irak’ta şehit edilen ve o tarihten buyana cenazesine ulaşılamayan Şehit Piyade Mustafa Bazna’nın naaşı, gerçekleştirilen başarılı operasyonun ardından bulunduğu yerden alınarak dün akşam saatlerinde memleketi Düzce’ye getirildi. Şehidin naaşı önce çay mahallesinde bulunan baba evine getirilerek helallik istendi. Daha sonra şehit piyade uzman çavuşun naaşı, cenaze töreni için Cedidiye Camiine getirildi.

VEDA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Törene Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Ahmet Berat Çonkar, Düzce Valisi Selçuk Aslan, AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Düzce İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay  Mustafa Tetik  , Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, Düzce Belediyesi Başkan vekili Av. Ali Dilber, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma  Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Öner, Siyasi Partilerin İl Başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, şehidin ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cedidiye Camisinde kılınan cenaze namazının ardından, Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Bazna’nın naaşı Düzce Şehitliğinde dualar eşliğinde toprağa verildi.
HABER VE FOTOĞRAFLAR KÖKSAL ÖNER/DÜZCE

 

 

Bunları da sevebilirsiniz