ŞEHİT ASTSUBAY HABİP MURAT ALP, KIRŞEHİR’DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde arama tarama faaliyeti sırasında açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp’in cenazesi, memleketi Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Pençe-Kilit Harekat Bölgesi’nde arama tarama faaliyeti sırasında açılan taciz ateşi sonucunda şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp’in al bayrağa sarılı tabutu, Kapadokya Havaalanı’ndan alındıktan sonra karayolu ile memleketi Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesine getirildi. Baba ocağına getirilerek helallik alınmasının ardından Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp’in cenazesi, ilçede bulunan Fatih Camii’ne getirildi. Şehidin yakınları da burada tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

KIRŞEHİR’DE ŞEHİDE SON GÖREV
Törene, şehidin ailesi ve yakınları, Adalet Bakan Yardımcısı Hurşit Yıldırım, Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Kırıkkale Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Erdoğmuş,  AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sadık Gülecen, Kırşehir İl Emniyet Müdürü Erdoğan Kartal, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Öner, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp Çiçekdağı Bağlarbaşı Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.
HABER VE FOTOĞRAFLAR KÖKSAL ÖNER/ KIRŞEHİR

 

Bunları da sevebilirsiniz