SBB TARIM DERGİSİ’NİN 10’UNCU SAYISI YAYIMDA

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve tarımsal alanda önemli bilgileri bir araya getiren SBB Tarım Dergisi’nin 10’uncu sayısı yayımlandı. Derginin yeni sayısında Alternatif Yem Kaynağı Dev Kral Otu, Hopkins Yöntemiyle Arı Yetiştirme, Tarımda Sulama ve Samsun’da Ayçiçeği Tarımı gibi konular başta olmak üzere birçok konu yer alıyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan, tarımsal içerikli derleme, makale ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen tarımsal çalışmalara dair haberlerin yer aldığı SBB Tarım Dergisi 10’uncu sayısı ile okuyucuyla buluşuyor. Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 4 ayda bir yayımlanan dergiye www.samsun.bel.tr sayfası üzerinden erişim sağlanıyor. Her sayıda tarıma dair birbirinden farklı konuların ele alındığı derginin 10. sayısında Alternatif Yem Kaynağı Dev Kral Otu, Hopkins Yöntemiyle Arı Yetiştirme, Tarımda Sulama ve Mikroplastikler, Samsun’da Ayçiçeği Tarımı gibi konular başta olmak üzere birçok konu yer alıyor. SBB Tarım Dergisi’nin tarım sektörüne katkı sağlayarak yeni fikirlerin ve işbirliklerinin doğmasına vesile olması hedefleniyor.

‘SAĞLIKLI, VERİMLİ VE BAŞARILI BİR TARIM SEZONU DİLİYORUM’
Tarımsal üretimi desteklediklerini ve üreticilerin daima yanında olduklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Ürün çeşitliliğimizi ve üretim miktarlarımızı artırmak için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Samsun’umuzu modern tarım ve hayvancılık alanında öne çıkarmak ve kaliteli ürünler üretmek için büyük bir çaba içindeyiz. Bu süreçte de üreticilerimizin daima yanındayız. Tarımın önemini ve değerini her zaman en üst düzeyde tutarak gelecek nesillere daha güzel bir dünya bırakma amacımızı sürdüreceğiz. SBB Tarım Dergimizin de bu amacımızın bir parçası olarak 4 ayda bir yayımlıyoruz.” diye konuştu.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz