SAMSUNSPOR SAĞLIK SPONSORU MEDİCALPARK İLE SÖZLEŞME İMZALANDI

Yılport Samsunspor  ile VM Medical Park Samsun Hastanesi arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Kırmızı beyazlı siyahlı ekip  VM Medical Park Samsun Hastanesi ve Liv Hospital Samsun Hastanesi  ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Nuri Asan Tesisleri’mizde düzenlenen imza törenine Samsunspor A.Ş. Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, Operasyon Direktörü  ve İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan, Satış ve Operasyon Müdürü Tuğba Kocaeli ile VM Medical Park Samsun Hastanesi Bölge Koordinatörü Dr. Hakan Özcan, Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, Genel Müdür Yardımcısı Fatma Tan Dürüst, Liv Hospital Samsun Genel Müdürü Akif Kırbaş, Başhekim Yılmaz Karagöz ve Genel Müdür Yardımcısı Hatice Bulut katıldı.

‘HER YIL ARTAN BİR BİÇİMDE YANIMIZDA OLMAYA DEVAM ETMEKTEDİR’
İmza töreni öncesi konuşan Samsunspor A.Ş. Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen “Medical Park ve Liv Hospital Grubu, kulübümüzün en büyük destekçisi ve sponsoru olmuştur. Bu konuda gerçekten iyi bir Samsunlu ve Samsunsporlu olduğuna inandığımız Hakan Özcan çok büyük emek vermekte ve her yıl artan bir biçimde yanımızda olmaya devam etmektedir. Bu nedenle hem başkanımız adına hem yönetim kurulumuz adına kendilerine şükranlarımızı ifade ediyoruz. İnşallah hem Medical Park hem Liv Hospital grubu olarak hem de Samsunspor Futbol Kulübü olarak çok daha uzun yıllar süregelen bu iş birliğimizin devam edeceğine inanıyorum. Bütün kalbimle ve gönülden Medical Park ve Liv Hospital grubunun Türkiye’nin önde gelen sağlık markası olarak daha da büyük başarılara imza atmasını yurt içinde ve yurt dışında temenni ediyorum.” dedi.

‘BU ÜLKENİN EN BÜYÜK TAKIMI SAMSUNSPOR’U DESTEKLİYORUZ’
VM Medical Park Samsun Hastanesi Bölge Koordinatörü Dr. Hakan Özcan, “Bu şehrin en büyük markası Samsunspor’un yanında olmak bizim için de bir gurur kaynağı. Bu bağlamda kulübümüzün başkanı Yüksel Yıldırım, Veysel Bilen ve Soner Soykan’ın önderliğinde Medical Park grubu ve Liv Hospital grubu olarak Samsunspor’un her zaman yanında olacağız. Medical Park ve Liv Hospital Türkiye’nin en büyük sağlık grubu. Bununla beraber, biz bu şehrin çocukları olarak bu ülkenin en büyük takımı Samsunspor’u destekliyoruz. Çocukluğumuzdan beri Samsunspor sevdasıyla büyüdük. Beraberce inşallah Samsunspor’un şampiyon olduğu, Avrupa kupalarında mücadele ettiği günlerde de hep birlikte oluruz. Birlikteliğimiz daim olsun. Biz hastanelerimiz adına Samsunspor’un ülke içinde, dışında nerede ihtiyacı varsa, sağlık ihtiyaçlarında her zaman yanında olacağız. Bu birliktelik inşallah daha güzel ve başarılı günlerde hep birlikte yürür. İnşallah nice daha başarılı günlerde birlikte oluruz.” diye konuştu.

‘MEDİCAL PARK HASTANELERİ İLE YENİ SEZONDA DA BERABER OLACAĞIZ’
Operasyon Direktörü  ve İcra Komitesi Üyesi ise, “Anlaşmamız her iki taraf için de hayırlı olsun. Medical Park Hastaneleri ile yeni sezonda da beraber olacağız, kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Kulübümüz adına Başkan Vekilimiz Veysel Bilen ve VM Medical Park Hastanesi Bölge Koordinatörü Dr. Hakan Özcan, 2024-2025 Süper Lig sezonunda yürürlükte olacak sağlık sponsorluğu anlaşmasını imzaladılar.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz