SAMSUN’DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

Samsun’da protokol tarafından ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla şehitlikler ziyaret edildi, şehitlerin kabirlerine çiçek bırakıldı ve ruhları için dua edildi

Samsun Valisi Orhan Tavlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, 15 Temmuz Gazisi Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Alâ Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş,Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Tuğamiral Ahmet Bahadır,Samsun İl Jandarma Komutanı Jandarma Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar,Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Diril,Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gazi Necati Yılmaz, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Feyzullah Dereci, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Öner,İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ve protokol üyeleri ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ programı çerçevesinde Kıranköy ve Asri Mezarlıklarındaki şehitlikleri ziyaret etti. Ziyarette Kur’an-ı Kerim okundu, İl Müftüsü Seyfullah Çakır tarafından dua edildi.

HER ZAMAN YANLARINDA OLDUKLARINI TEKRAR HATIRLATTI
Protokol üyeleri şehitlerin kabirlerine çiçek bıraktı, şehit yakınları ile yakından ilgilendi. Şehit yakınlarına baş sağlığı ve sabır dileyen protokol üyeleri, her zaman yanlarında olduklarını tekrar hatırlattı. Akabinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde İlkadım ilçesinde Büyük Cami’inde Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif ve Hatim Duası programı icra edildi. Şehitlik ziyareti programına kaymakamlar, belediye başkanları, il müdürleri, asker erkan ve şehit yakınları katıldı.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz