SAMSUN MİLLETVEKİLİ MURAT ÇAN’DAN ÇAKIR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili Murat Çan, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde yeniden başkan seçilen Yusuf Ziya Çakır’ı tebrik etti.

CHP Milletvekili Murat Çan, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurulda mevcut Başkan Yusuf Ziya Çakır’ın yeniden başkan olarak seçilmesi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette Milletvekili Çan, Başkan Çakır’ı tebrik ederek, yeni dönemde başarı diledi.

‘HALK İLE ŞEHRİN YÖNETİCİLERİ ARASINDA BİR KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYOR’
Samsun’daki yerel basın kuruluşlarının sorunlarını dinleyen ve not alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili Murat Çan, yerel basının önemine işaret etti. Samsun Milletvekili Murat Çan, “Samsun’da güçlü bir yerel basın var. Halk ile şehrin yöneticileri arasında bir köprü görevi gören yerel basın şehrimizin sorunlarını dile getirme konusunda da oldukça başarılı. Bu noktada Samsun basınını aynı çatı altında birleştiren ve güçlü olmasını sağlayan 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti’nin de önemi oldukça büyük. Yeniden başkan seçilen Yusuf Ziya Çakır ve yönetim kurulu tebrik ediyor, yeni dönemde başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı CHP Samsun Milletvekili Murat Çan’a teşekkür eden 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Çakır da, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Samsun basınının daha fazla güçlenmesi için çalışacaklarını belirtti.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz