Samsun Bisiklet Turnuvasına Hazır

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) olarak, Samsun Valiliğimizin himayelerinde; Samsun Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonunun paydaşlığında “İlk Günkü Ruhla Türkiye’nin Yeni Yüzyılına” mottosuyla bu yıl ikincisi düzenlenecek olan #Uluslararası KurtuluşYolu #BisikletTuru’nun Basın Lansmanı,
Samsun Valimiz Sn. Orhan TAVLI, Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Halit DOĞAN, SAMKON Genel Başkanımız Sn. Hasan Kaya AŞCI, Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi, SAMKON Yüksek İstişare Kurulu üyemiz Sn. Mustafa ÇAVUŞ, İlçe Kaymakamlarımız, İlçe Belediye Başkanları ve Başkan Yardımcıları ile ilgili kurumaların Müdürleri ve Yetkilileri, SAMKON ve Türkiye Bisiklet Federasyonu yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Startı, yerli ve yabancı 120 bisiklet sporcusunun katılımıyla 30 Ağustos 2024 tarihinde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün 19 Mayıs 1919’da karaya ayak basarak Milli Mücadele’nin ilk adımını attığı Kurtuluş Yolu’nda verilecek olan “SAMKON Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu”muz, Amasya, Çorum, Çankırı rotasını takip ederek 2 Eylül 2024 tarihinde Ankara’da 1. TBMM binasında sona erecektir.
Sayın Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Kaymakamlarımıza, Kurum ve Kuruluş temsilcilerine, Bisiklet Federasyonu yetkililerine katılım ve katkıları nedeniyle teşekkür ederiz.

#OrhanTavlı
Halit Doğan
#SamsunValiliği
Samsun Büyükşehir Belediyesi
Türkiye Bisiklet Federasyonu
#Samsun
#Samkon
#Samkongm

SAMKON Genel Sekreterliği

Bunları da sevebilirsiniz