SALIPAZARI’NDAN MEHMET MUŞ’A BARAJ TEŞEKKÜRÜ

Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Mehmet Muş’a teşekkür etti.
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile birlikte baraj sahasından incelemelerde bulunan Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, Salıpazarı İçme ve Sulama Barajı için çıkartılan ek ödenek için TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş’a teşekkür etti.
Salıpazarı İçme ve Sulama Barajının Salıpazarı ve Terme ilçeleri için hayati önem taşıdığını söyleyen Karaca, “Baraj inşaatının devam etmesi ve bir an evvel bitirilmesi en büyük arzumuz. Sel ve su baskınlarından en çok etkilenen iki ilçe olarak daha fazla kayıp ve zarar görmek istemiyoruz. Ödenek sıkıntısı ile zaman zaman sekteye uğrayan baraj inşaatı için hassasiyet ve gayret gösteren TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş’a şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum ”dedi.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Muş, geçtiğimiz günlerde aralarında Salıpazarı Barajının da bulunduğu Samsun’un 4 önemli projesinin tamamlanması için 950 milyon lira ek ödenek çıkarıldığını duyurmuştu.

Bunları da sevebilirsiniz