Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca operatörler ve şoförlerle bir araya geldi.

Operatör ve şoförlere özel bir tesiste kahvaltı veren Başkan Karaca, fedakârca çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.
Karaca, burada yaptığı açıklamada, 7 Temmuzda ilçemizde yaşanan sel felaketinin yaralarını sizlerin canla başla, fedakârca ve mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarınıza borçluyuz” dedi.
Bir belediye tek merkezden yönetiliyor ve çalışanlarda onlara riayet ediyorsa orada başarı mutlaktır. İhtilafın olmadığı yerde başarı vardır diyen Karaca, “ Sel felaketinde oluşturduğumuz kriz masası paniğe kapılmadan, iyi organize olarak, akılcı bir yönetimle en iyi şekilde atlattık. Bu süreçte gösterdiği büyük gayret ve çabalarından dolayı başta Belediye Başkan Yardımcımız Hayrettin Akman’a ve siz değerli mesai arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.
Bizleri bu kötü günümüzde yalnız bırakmayarak, personel ve iş makinesi desteği sağlayan Büyükşehir Belediyemize, Çarşamba, İlkadım, Atakum ve Terme Belediyelerimize de teşekkür ediyorum.
Belediyemizin imkânlarının yetmediği yerlerde kiralık olarak çalışan iş makinesi sahiplerine ve çalışanlarına da minnetlerimi sunuyorum.” dedi.
El birliğiyle bu işin altından alnımızın akıyla çıktık diyen Salıpazarı Belediye Başkanı Karaca, “Hafif dokunuşlar yapılması gereken yerler var. Bu dokunuşları yaptıktan sonra üst yapı onarımlarına geçeceğiz. Bir felaket ile daha karşılaştığımızda onu daha iyi çözmenin yollarını aramak zorundayız. Onun için etkin bir belediyecilik, bizim felsefemiz olacaktır.” ifadelerin kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz