POTADA ŞAMPİYON SAMSUN GSİM

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın koordinesinde organize edilen Kamu Spor Basketbol Samsun il birinciliği sona erdi. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımı, Samsun şampiyonu oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde organize edilen Kamu Spor Oyunlarının ikincisi düzenleniyor. İlimizde basketbol il birinciliği müsabakaları 09-10 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlendi. 8 takım İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda dereceye girmek mücadele ettiler.

ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ
Yapılan karşılaşmalar sonunda Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü şampiyon, Samsun Tarım İl Müdürlüğü ikinci ve Çarşamba İlçe Sağlık Müdürlüğü üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara ödüllerini İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan, İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Koordinatör Şube Müdürü Celattin Kapçak ve Tesis Amiri Tutku Yaylacı takdim etti. Şampiyon olan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, ilimizi bölge finallerinde temsil etmeye hak kazandı. Dereceye giren takımları tebrik eder, şampiyon olan takımımıza bölge finallerinde başar dilediler.
Köksal ÖNER  

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir