Pancar Ekicileri Kooperatifine aday Cihan Şampiyonu Demir Havza’da ziyaretlerde bulundu

Amasya Pancar Ekiciler Kooperatifi Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Mahmut Demir, Havza’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Demir; “Genel kurulda oy pusulamız sarı, Havza’da yol arkadaşımız Mehmet Tural” dedi.

Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Dünya, Avrupa, Olimpiyat ve Cihan Şampiyonu Mahmut Demir, Havza Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Mehmet Tural ve beraberindeki heyet Havza’da seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Demir ve beraberindekiler ilk olarak MHP Havza İlçe Başkanlığını ziyaret ederek burada MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ve parti yönetim kurulu ile bir araya geldiler.

Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Dünya, Avrupa, Olimpiyat ve Cihan Şampiyonu Mahmut Demir; “Çiftçimizin iradesini bütün renkleriyle yönetime yansıtacak bir ekiple aday olma kararı aldık Gelinen noktada kasasında para ve borçsuz bıraktığımız fabrikanın hali ortada Bölgenin bir evladı olarak çiftçimizin öz malı olan kooperatifimize ve fabrikamıza sahip çıkma adına elimizi yeniden taşın altına koyuyoruz. ” dedi.

Kooperatifi düştüğü yerden kaldırmak, düze çıkarmak ve geleceğe taşımak adına tüm gayreti göstereceklerini belirten Demir; “Bugüne ve geleceğe odaklanmış bir şekilde, iktidarı, muhalefeti, sivil toplum örgütleri; velhasıl konunun tüm paydaşlarıyla birlikte kurumlarımızı düştüğü yerden kaldırmak, düze çıkarmak ve geleceğe taşımak adına tüm gayreti göstereceğiz. Bu konuda benlik kavgamız yoktur. Yalnızca bir olmak, güçlü olmak ve bu güçle sorunları çözmek istiyoruz. Başta çiftçi kardeşlerim olmak üzere, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, ziraat odalarımız ve paydaşlarımızla fikir ve güç birliği içinde tüm sorunların üstesinden geleceğimize olan inancımız tamdır.” şeklinde konuştu.

Demir tüm herkesi 12 Ekimde yapılacak olan genel kurula davet ederek“Genel kurulda oy pusulamız sarı, Havza’da yol arkadaşımız Mehmet Tural” dedi.

MHP Havza İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ise Demir’e başarılar dileyerek; “İnşallah 12 Ekimde yapılacak genel kurul sonuçları itibari ile bölge çiftçimize ve ülkemizin tarım ekonomisine hayırlı olur. Sayın Demir ve ekibine çıkmış oldukları yolda barılar diliyorum.“ dedi.

Demir ve beraberindeki ekip daha sonra CHP İlçe Başkanı Şener Geçit, yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ve yönetim kurulunu ziyaret ederek projelerini anlattı.

Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Dünya, Avrupa, Olimpiyat ve Cihan Şampiyonu Mahmut Demir, Havza Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Mehmet Tural ve beraberindeki heyet Havza Belediyesiniz ziyaret ederek burada Havza Belediye Başkan Vekili Seyit Ahmet Ön ve belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Demir daha sonra ise Havza Ziraat Odasını ziyaret ederek Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ziyaretlerinden ötürü Demir ve beraberindekilere teşekkür etti.

Demir ve heyet Ziraat Odası ziyaretinin ardından kırsal mahalleleri ziyaret ederek 12 Ekimde gerçekleştirilecek olan Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Genel Kuruluna pancar ekicilerini davet ederek kendisi ve ekibi için destek istedi.

Bunları da sevebilirsiniz