OMÜ REKTÖRÜ FATMA AYDIN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Fatma Aydın’ı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili Murat Çan ve beraberindekiler, Anadolu Ajansı (AA) Samsun Bölge Müdürü Halil Demir, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve ekibi ayrıca Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’ da makamında ziyaret ederek onurlandırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili Murat Çan ve beraberindekiler ile Anadolu Ajansı (AA) Samsun Bölge Müdürü Halil Demir, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve ekibi ile Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’ Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Fatma Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PROF. DR. FATMA AYDIN VE EKİBİNE BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDU
Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Anadolu Ajansı (AA) Samsun Bölge Müdürü Halil Demir, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Fatma Aydın ve ekibine başarı dileklerinde bulundu. Rektör Prof. Dr. Fatma Aydın da nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için konuğuna teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

PROF. DR. FATMA AYDIN VE EKİBİNE BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDU
Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Anadolu Ajansı (AA) Samsun Bölge Müdürü Halil Demir, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Fatma Aydın ve ekibine başarı dileklerinde bulundu. Rektör Prof. Dr. Fatma Aydın da nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için konuğuna teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

OMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. FATMA AYDIN’A İADE-İ ZİYARETE BULUNDULAR
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve ekibi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğü görevine getirilen Prof. Dr. Fatma Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, Başkan Salih Zeki Murzioğlu ve Prof. Dr. Fatma Aydın’a ekibine başarı dileklerini iletti. Rektör Prof. Dr. Fatma Aydın da nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için konuklarına teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı.

NAZİK ZİYARETLERİ VE İYİ DİLEKLERİ İÇİN KONUĞUNA TEŞEKKÜRLERİNİ İLETİ
Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fatma Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, İl Emniyet Müdürü Arıbaş, Rektör Aydın ve ekibini tebrik ederek başarı temennisinde bulundu. Rektör Prof. Dr. Fatma Aydın da nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için konuğuna teşekkür etti. Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından ziyaret sona erdi.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz