MÜDÜR YETKİLİSİ SABİHA AYDIN: ‘MİNİK KALPLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYİ BAŞARDIK’

Çarşamba ilçesindeki Kumköy İlkokulu Müdür Yetkilisi ve ayrıca Sınıf Öğretmeni Sabiha Aydın, “ Okulumuz ’da düzenlemiş olduğumuz “Mahallemizde Etkinlik Var”adlı proje ile çocuklarımıza mutluluk ve heyecan dolu dakikalar yaşatarak minik kalplerin yüzünü güldürmeyi başardık.” dedi.

Proje, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Burak Karapınar koordinatörlüğünde Kumköy Ilkokulu Müdürlüğü olarak bu projenin içerisinde yer aldıklarını vurgulayan. Çarşamba ilçesindeki Kumköy İlkokulu Müdür Yetkilisi ve ayrıca Sınıf Öğretmeni Sabiha Aydın,  “Samsun Valiliği’nin onayı ile Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde; Milli Eğitim Bakanlığı Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çarşamba İlçe Milli Egitim Müdürlüğü ve Çarşamba Belediyesi iş birliği ile okulumuz Kumköy İlkokulu’nda gerçekleştirmenin gururunu yaşadık.” dedi.

‘KUMKÖY İLKOKULU OLARAK BÜTÜN ETKİNLİKLERDE YER ALDIK’
10.00-14:30 saatleri arasında yapılan etkinliklerle hem çocuklar hem ebeveynler kurulan atölyelerde hem öğrendiler hem de eğlendirdik ifade eden Çarşamba ilçesindeki Kumköy İlkokulu Müdür Yetkilisi ve ayrıca Sınıf Öğretmeni Sabiha Aydın, “Atölyeler sadece çocuklara yönelik olmakla kalmayıp ebeveynlere de yönelikti. Görsel sanatlar, el sanatları vb. etkinliklerle anne, babalara da bilgi içerikli eğlenceli anlar yaratıldı. Ebru sanatından taki tasarımına, sepet yapimindan kumaş boyamaya kadar tum etkinliklerde yer aldılar. Ayrıca tüm ebeveynlerimiz Ondokuz Mayıs Üniversitesi Araştırma Görevlisi Psikolog Büşra Ertaş’ın sunduğu “Aile İçi İletişim ”  konulu seminere katıldılar.”diye konuştu

‘KİŞİSEL GELİŞİMLERİNE KATKI SUNMASI AÇISINDAN ÇOK KIYMETLİYDİ’
Düzenlenen şenlikte çocuklar doyasıya eğlenirken Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencileri yüz boyamadan geleneksel oyunlara birçok etkinliklerle çocukları buluşturduklarını işaret eden Çarşamba ilçesindeki Kumköy İlkokulu Müdür Yetkilisi ve ayrıca Sınıf Öğretmeni Sabiha Aydın,”Çocuk Tiyatrosu ekibinin sundugu “Oyuncaklar Ülkesi” tiyatrosu ile çocukların sosyalleşmeleri, kültürel birikimlerini artırilması ve kişisel gelişimlerine katkı sunması açısından çok kıymetliydi. Projemizde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza, projemizi onaylayarak faaliyete geçirmemizde etkili olan tüm kurum ve müdürlerine teşekkür eder, saygılarımı sunarım.” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir