“KURTULUŞ MEŞALESİ”NİN BU YILKİ ETKİNLİĞİ MUHTESEM OLDU

105 Yıl önce yakılan “Kurtuluş Meşalesi”nin bu yılki etkinliği Gaziosmanpaşa Hastanesinde muhteşemdi.

16 Mayıs 1919’da Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kurtuluş meşalesini Anadolu’da yakmak ve milleti ile bütünleşmek üzere İstanbul’dan Samsun’a hareket edişinin 105. ci senesinde farklı bir anma programı düzenlendi.
14 Mayıs 2024 tarihinde Samsun Tütün İskelesi’nden Beylikdüzü Kırlangıç Bisiklet Kulübü Sporcularımızın Kurtulan değil, Kurtaran Şehir Samsun’umuzun kendi öz toprağı ve Ay Yıldızlı Bayrağımızı 800 km. yol kat ederek Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesine teslim etmişlerdir.
Programınıza; Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi Kurucu Başhekim Sn. Dr. Sedat AZAK, Üniversite Dekanı Sn. Porf. Dr. Demir BUDAK, Hastane Genel Müdürü Sn. Arzu Kaya ÖZTAŞ, Kurumsal İletişim Yöneticisi Sn. Melda TUNÇEL, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanımız Sn. Hasan Kaya AŞCI, SAMKON Yönetim Kurulu üyelerimiz, federasyon başkanlarımız, dernek başkanlarımız, hastane yöneticileri ve geleceğimizin Doktorları, Tıp Fakültesi Öğrencileri ile güzel ve anlamlı bir organizasyon gerçekleştirilmiştir.
Katılım sağlayan bütün misafirlerimize, yönetim kurulu üyelerimize, Beylikdüzü Kırlanğıç Bisiklet Kulübü Başkanı Sn. Haluk KARATAŞ’a, sporcularımıza, ev sahipliği nedeniyle Gaziosmanpaşa Hastanesi yönetimi ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

SAMKON Genel Sekreterliği

Bunları da sevebilirsiniz