KAYMAKAM CEVDET ERTÜRKMEN, BAFRALI GAZİLER İLE VEDALAŞTI!

Bafra Temsilcisi Rahmi Şahin, “İlçemizden İstanbul Şişli Kaymakamlığına Atanan Kaymakamımız Sayın Cevdet Ertürkmen Kaymakamımız Sayın Cevdet Ertürkmen beye yeni gören yerinde başarılar diliyorum.” dedi.  

Daima birlikteliklerini deva ettireceklerini hatırlatan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bafra Temsilcisi Rahmi Şahin, “İlçemizde 2019 2024 tarihleri arasında görev yapan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafında yapılan atama kararnamesi ile İstanbul Şişli Kaymakamlığına Atanan Kaymakamımız Sayın Cevdet Ertürkmen, derneğimizi ziyaret edip veda ziyaretinde bulundu.” dedi.

‘HER ZAMAN YANINIZDA OLDU’
Veda ziyaretinde konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bafra Temsilcisi Rahmi Şahin, “Kaymakamımız Sayın Cevdet Ertürkmen bey ilçemizde görev yaptığı 5 Yıllık süre içerisinde gazilerimize yakın ilgi gösterip devamlı bizleri ziyaret edip dert ve dileklerimizi dinleyip,  der zaman yanınızdayım dediği gibi İlgilenirdi. 3 -6 Temmuz 2024 tarihlerinde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bafra temsilciliğimiz tarafından yapılan 50’inci Yıl Kıbrıs gezisi için katkıda Bulunan Kaymakamımız Sayın Cevdet Ertürkmen Bafra gazileri tarafından sevilen sayılan kişiliği ile olan bir kaymakamımızdı. Kaymakamımız Sayın Cevdet Ertürkmen bey İstanbul’a geldiğiniz zaman Şişli Kaymakamlığına her zaman beklerim. Diye gazilerimizi davet etti. Bu yakın ilgi ve alakadan dolayı Kaymakamımız Sayın Cevdet Ertürkmen Beye yardımlarından dolayı teşekkür edip gazilerin adına şükran ve sevgilerimizi bildiririm.” diyerek gazileri adına plaket ve gazi dergisini takdim etti.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz