KAYA Aşcı’ya Destekler Çığ Gibi

SAMKON Genel Baskani Kaya Aşcı’nın, 20 Ekimde yapilacak olan Samkon Kongresinde aday olacağını açiklamasiyla birlikte kendisine aciklanan destekler,adetabir çığa dönüştü.

Bu destekler Avrupa yakasında organize edilen bir kahvaltıda açıkça kendini gösterdi.

İste SAMKON’un yapığı tesekkür açiklamasjndaki muhteşem destek manzarası;

“Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON)’muzun 20 Ekim 2024 Pazar günü yapılacak 5.Olağan Genel Kurul öncesi Genel Başkanımız ve yeniden aday olan Sn. Hasan Kaya AŞCI Başkanımızın bugün Avrupa Yakası’nda bulunan Federasyon Başkanları, Dernek Başkanları ve Üst Kurul Delegeleriyle kahvaltıda buluştular.
Bizleri yalnız bırakmayan ve kahvaltı programımıza katılımları ile bizleri onurlandıran Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Sn. Prof. Dr. İlyas TOPSAKAL Vekilimize, MHP Samsun İl Başkanı Sn. Burhan MUCUR Beye, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Kıymetli Hemşehrimiz Sn. Seyhan TOPALOĞLU Hanıma, SAMKON Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Zeki CANİKLİ Beye, önceki dönem Alaçam Belediye Başkanımız Sn. İlyas ACAR Beye, İYİ Parti Genel Merkez Kurumsal İlişkiler Başkan Yardımcısı Sn. Mete KOCA Beye, Büyükçekmece Garnizon Komutanı Kıymetli Hemşehrimiz Sn. Albay Ümit GENEZ Beye, Esenler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kıymetli Hemşehrimiz Sn. Şükrü ŞAHİN Beye, SAMKON Genel Başkan Vekilimiz ve SAMDEF Genel Başkanı Sn. Metin ŞENEL Beye, ALDEF Genel Başkanı Sn. Mustafa ELİBOL Beye, CANDEF Genel Başkanı Sn. Erol TÜRKOĞLU Beye, VEZDEF Genel Başkanı Sn. İsmail CEYLAN Beye, LAFED Genel Başkanı Sn. Sinan TİRYAKİ Beye, YADEF Genel Başkanı Sn. Eyüp BAŞ Beye, LADEF Genel Başkanı Sn. Fatih ZEYBEK Beye, TEKSAMDEF Genel Başkanı Sn. Bilal ACAR Beye, HADEF Onursal Başkanı Sn. Enver ŞAHİN Beye, TERDEF Onursal Başkanı Sn. Müslüm ÇAMUROĞLU Beye, BADEF Genel Başkan Yardımcısı Sn. Halil İbrahim METE Beye, Dernek Başkanlarımıza ve birbirinden değerli SAMKON Delegasyonumuza, SAMKON Yönetim Kurulu üyelerimize, misafirlerimize ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz.
5.Olağan Genel Kurulda Genel Başkan Adayı olan her iki adaya da başarılar diler, kazanan Samsun ve Samsunlular olmasını temenni eder, bütün delegelerimizin demokratik ortamda oylarını kullanarak camiamıza katkı sunmalarını arzu ediyoruz.
Biz Samsunlular olarak büyük bir aileyiz, insana hizmeti merkez alan bir bayrak yarışı ile birlikte genel kurulda kazanan Samsunlular olacaktır.
“Samsun Herşeye Değer”

SAMKON Basın Yayın- Genel Sekreterliği

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir