İstanbul Genç Bafralılar Derneğinden Muhteşem Piknik

İstanbul Genç Bafralılar Derneği tarafından, İstanbul’da yaşayan Bafralı Gençleri buluşturup kucaklaştıran muhteşem bir piknik düzenlendi.

Merkezi İstanbul Esenlerde faaliyet gösteren, gençlere yönelik yaptığı eğitim programlarıyla gençlerin gönüllerini kazanan, onları kötü alışkanlıklara düşmekten koruyan, herkesin takdirini kazanan, İstanbul Genç Bafralılar Derneği organize ettiği piknik şöleniyle hemşehri gençleri buluşturup kucaklaştırdı.

İstanbul /Sarıyer’de Kirazlıbent piknik alanında organize edilen ve bu yıl 3.cüsü düzenlenen geleneksel olarak devam ettirilen piknikte, İstanbul’da yaşayan Bafralılarda gençlerle bir araya geldi.
Onların heyecan ve coşkusuna ortak oldu

Piknik programını, Samsunluların İstanbul’daki gözde sunucusu İsmail Şahin yaptı.

PİKNİKTE RENKLİ SAHNELER YAŞANDI

Programda halat çekme, yumurta taşıma, sandalyede yer kapma oyunları yanısıra, palyaço ekibi çocuklara hoşça vakit geçirdi.

KERİM ŞAHİN AÇIŞ KONUŞMASINI YAPTI

İlk konuşmayı İstanbul Genç Bafralılar Dernek Başkanı Kerim Şahin  yaptı.

Başkan Şahin konuşmasında yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdikten sonra birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Başkan Şahin,
’’ İstanbul Genç Bafralılar Derneğimizin 3.cüsünü düzenlediği birlik, beraberlik ve kaynaşma pikniğine katılımınızdan dolayı herkese yönetimim adına teşekkür ediyorum.  Derneğimizin sosyal etkinliklerle birlikte pekiştirdiği birlik ve beraberlik dayanışması her geçen gün daha da kuvvetlenmektedir.
Bizler İstanbul Genç Bafralılar Derneği olarak İstanbul Esenler’e göç etmiş ve orada çalışarak hayatını sürdüren Bafralı gençler olarak, tüm gençlere örnek teşkil edecek bir teşkilatlanma içerisine girdik.
2018 yılında İstanbul Esenler’e göç etmiş ve orada çalışarak hayatını sürdüren Bafralı gençler olarak, tüm gençlere örnek teşkil edecek bir çalışma içerisine girdik.

GENÇ BAFRALILAR DERNEĞİ’ni kurarak genç kardeşlerimiz için çok faydalı çalışmalar başlattık. Türklük gurur ve şuuruna sahip nesiller yetiştirmenin gayretini gösterdik.
Hemşehri çocuklarından ihtiyaç sahibi olanlara burs veriyoruz. Ayrıca ihtiyaç sahibi olanlara ise maddi ve manevi, yardımlar yaparak hayır dualarını alıyoruz.
Ramazan ayında, kumanya yardımlarımız oluyor. Bu arada memleketimizi unutmuyoruz. Bafra, Alaçam ve bölgesinde bulunan okullara , öğrencilere kıyafet ve ayakkabı desteklerimizi sürdürüyoruz. Bu anlamlı pikniğimize  katılarak İstanbul Genç Bafralılar Derneğini, yönetimini onurlandıran herkese en derin şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Ayrıca piknik alanını bizlere tahsis eden Bağcılar Belediye Başkanı sayın Abdullah Özdemir’e en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz.’’ dedi.

İstanbul Genç Bafralılar Derneği önceki dönem başkanları Eren Kerskin, Sercan Çelik, İstanbul Genç Bafralılar Derneği Onursal Başkanı ve SAMKON Gençlik Kolları Başkanı Emre Şen, SAMKON Genel Başkan Yardımcısı, İSGİD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı, HEYCES TEKSTİL-NEWCES Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, pikniği düzenleyen Genç Bafralılar Derneği Başkanı Kerem Şahin ve yönetimine teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından gümüş tesbih  yapılan açık artırma ile maddi ve manevi desteği ile hayırsever iş insanı SAMKON Genel Başkan Yardımcısı, İSGİD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı, HEYCES TEKSTİL-NEWCES Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş’ta kaldı.
İş insanı Kocabaş ise tesbihi İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu’na hediye etti.

OYUNLAR OYNANDI-İKRAMLAR YAPILDI

Kemençe ile yöresel Karadeniz oyunları oynandı. Gençler horona ilgi gösterdiler iştirak ettiler.

Yöresel yemeklerimizden Keşkek dağıtımı yapıldı.
Piyanist birbirinden güzel türkülerle piknik alanında bulunan protokol üyeleri ile vatandaşlara müzik ziyafeti sundu.
Piknik programına ayrıca Bağcılar Belediye Başkan  Yardımcısı Fatih Karaaslan, İstanbul Bafraspor Onursal Başkanı Aydın Dursun, Bafralı İş İnsanı BAFRA LİGHTİNG Yönetim Kurulu Başkanı ,İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı  Murat Yıldız,  Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Tanıtım Medya Başkanı Eyüp Ercan,  İstanbul Esenyurt Bafralılar Derneği Başkanı Yakup Durmuş,  19 Mayıs Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Resul Aydın,  İstanbul Bafra Kalaycılı Köyü Derneği Genel Sekreteri Cihan Kurtbay, CESUR MOTORS Onur Karagöz ile çok sayıda Bafralılar katılım sağladı.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu başkan yardımcıları, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF)’e bağlı dernek başkanları ve yönetimi, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş piknikte gençlerin heyecanina ve coşkusuna ortak oldular.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir