İLKADIM DİP KÖŞE TEMİZLENİYOR

İlkadım Belediyesi’nin kent genelindeki temizlik faaliyetleri aralıksız devam ediyor. Ekipler, temiz ve çevreci bir İlkadım için hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

lkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde temizlik ve çim biçme faaliyetlerini sürdürüyor. Yaz döneminde uzayan otların, çimlerin biçilmesi ve toplanmasının yanı sıra sokaklarda ve caddelerde de süpürge ve yıkama faaliyetleri program dahilinde düzenli olarak yapılıyor. Ayrıca çöp toplama faaliyetleri ve belirlenen aralıklarla da çöp konteynerlerinin temizlikleri de ekipler tarafından aksatılmadan devam ediyor.

‘TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ’
Vatandaşın sağlığına önem veren, temiz bir İlkadım için detaylı temizlik faaliyetlerinin devam ettiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “İlkadım’da, temizlik seferberliğimizi aralıksız sürdürüyoruz. Hemşerilerimizin daha temiz bir çevrede yaşamlarına devam etmeleri için ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeden hummalı bir şekilde çalışıyor. Her gün düzenli bir şekilde gerçekleştirdiğimiz çöp toplama faaliyetlerinin yanı sıra; yaz aylarında uzayan otları biçiyor ve topluyoruz. Sokak ve caddeleri süpürüyor, park ve bahçelerimizin temizliğini ve bakımlarını gerçekleştiriyoruz. Ayrıca Büyükşehir Belediyemiz ile beraber plan dahilinde böcek ve haşerelerle mücadelemizi de sürdürüyoruz. Sürdürülebilir, çevreci ve temiz bir İlkadım için ekiplerimiz daima sahada. Kapsamlı olarak gerçekleştirdiğimiz temizlik faaliyetlerimizi sürdürmeye; vatandaşlarımızın sağlığını tehdit eden tüm unsurlarla mücadele etmeye devam edeceğiz.” dedi.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz