Havza OSB için çalışmalar devam ediyor

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza TSO Başkanı  Erkan Acar ve Havza OSB Bölge Müdürü Hasbi Altuntaş’tan oluşan heyet Havza OSB’de yürütülen çalışmalar ile ilgili olarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı ve SASKİ Genel Müdürü Dr. Bahattin Yanık’ı ziyaret ettiler.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza TSO Başkanı  Erkan Acar ve Havza OSB Bölge Müdürü Hasbi Altuntaş’tan oluşan heyet ilk olarak SASKİ Genel Müdürü Dr. Bahattin Yanık’ı ziyaret ederek Havza OSB Arıtma Tesisi deşarj hattının yapılması süreci ile ilgili görüşmelerde bulunuldu.

Heyet daha sonra Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyarete ederek Havza OSB Genişleme Alanı jeolojik etüt raporu, Havza OSB mevcut sahası yol bakım ve onarım çalışmaları ile ilgili görüşmelerde bulundular

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat Havza OSB’de yapılacak çalışmalar ile daha fazla yatırımcının bölgeye geleceğini belirterek; “Bu sayede sadece Havza’da değil bölgede istihdam sıkıntısı ortadan kalkacak.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Havza OSB’nin genişleme alanı ve ulaşım imkanları ile yoğun talep aldığını ve Havza OSb’ye  her geçen gün ilginin arttığını belirterek; “Havza OSB Karadeniz’in en büyük OSB’si olması olma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyor. Havza OSB hem ülke ekonomisine hem de istihdama büyük katkılar sağlayacak.”dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’da Samsun için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirterek Karadeniz’in en büyük OSB için çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Bunları da sevebilirsiniz