Havza Kaymakamlığı Turnuva 3’sü oldu

Bu yıl 2.’si düzenlenen Kamu Spor Oyunlarında kapsamında organize edilen voleybol turnuvasında Havza Kaymakamlığı takımı Samsun 3.’sü oldu.

Bu gün oynan final maçları sonucu turnuvada Terme Kaymakamlığı şampiyon olurken, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ikinci ve Havza Kaymakamlığı 3’üncü oldu.

Havza Kaymakamlığı takımı turnuva sonrası düzenlenen tören ile kupa ve madalyalarını aldılar.

Takım Kaptanı ve Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat yapmış oldu açıklamada kamu kurumlarının katılımı ile birlikte kurumlar arası iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmayı hedefleyen turnuvaya Havza Kaymakamlığı Takımı olarak katıldıklarını belirterek; “Güzel ve hedefine uygun bir turnuva süreci geçirdik. Takım arkadaşlarımızın mücadelesi ile turnuvada iyi bir derece elde ettik. Tüm katılımcılara centilmence mücadelelerinden ötürü teşekkür ediyorum. Burada dereceden önemli olan turnuvaya katılmak ve birlikteliğimize katkı sunmak. Takım arkadaşlarıma göstermiş oldukları mücadele ve ilçemize kazandırdıkları kupadan ötürü teşekkür ediyorum.”dedi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir