Havza Kaymakamı Ayvat ve Başkanı İkiz’in Ankara Mesaisi

Bir süredir Ankara’da bulunan Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Havza OSB Bölge Müdürü Hasbi Altuntaş’tan oluşan heyet temaslarına devam ediyor.

Havza’da devam eden ve hayata geçirilmesi planlanan projeler ile alakalı olarak bir dizi görüşme ve temasta bulunmak üzere Ankara’da bulunan Havza Heyeti ziyaret ve temasları kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Ziyaretler kapsamında Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ilk olarak  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Yasin Akar’ı ziyaret ederek  Havza Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’nün önümüzdeki dönemde yapılacak olan güçlendirme işi ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Heyet daha sonra Karayolları Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek burada Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’i ziyaret ederek Havza Vezirköprü Karayolu ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ilçe ve bölgede yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat Havza için önemli temaslar gerçekleştirdiklerini belirterek; “Havza önemli temaslarda bulunduk. Devam eden projeler ve ilçemizde hayata geçirilecek projeler hakkında istişarelerde bulunarak ilçemizin ihtiyaç ve taleplerimizi ilgili kurumlara ilettik. İnşallah ziyaretlerimizin ilçemiz adına olumlu sonuçlarını kısa sürede göreceğiz.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Havza için çalıştıklarını belirterek; “İlçemizin gelişmesi ve büyümesi adına yapılması gereken ne var ise yapmanın gayretindeyiz. Yapmış olduğumuz ziyaretler kapsamında Havza Vezirköprü Karayolu, karayolu güvenliğini artıracak tedbirler ve Havza Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünün güçlendirme  işi ile ilgili temaslarımız ilçemiz adına olumlu geçti. İlçemize hayırlı olsun.”dedi.

Bunları da sevebilirsiniz