Havza Belediye Başkanı İkiz yol bakım çalışmalarını inceledi

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ilçe merkezinde deforme olan yollarda devam eden yol imal ve bakım çalışmalarını inceledi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Havza Belediyesi zamanla yollarda oluşan çökme ve yıpranmadan dolayı deforme olan kısımlarda kilit parke yol yenileme ve bakım çalışmaları yerinde inceleyerek ilgililerden bilgiler aldı.

İcadiye ve Yenimescit Mahallelerinde Havza Belediyesine bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmaları inceleyen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz; “ Zaman içinde kullanıma bağlı olarak deforme olmuş yollarda çalışmalarımıza başladık ve devam ediyoruz. Halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımıza yön vermenin gayretindeyiz. Havzamızı geleceğe hazırlamak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.”dedi.

Başkan İkiz; “ Çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamlamak amacı ile sıkı bir çalışma programı uygulamaktayız. İlçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde temiz ve modern yollara kavuşturmak için çalışmalarımız devam edecek. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”dedi.

Bunları da sevebilirsiniz