Havza Belediye Başkanı İkiz EKB Encümen Toplantısına Katıldı

Enerji Kentleri Birliği 2024 yılı Encümen Toplantısı Ankara’da Birlik Başkanı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in başkanlığında gerçekleştirildi

Birliğin Ankara’da bulunan merkezinde gerçekleştirilen Encümen Toplantısına encümen üyeleri Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun ve Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş katıldı.

Encümen Toplantısında, birliğin çalışmaları ve üye belediyelerin yenilenebilir enerji ile enerji verimliliği projelerinin hayata geçirilmesi için yararlanabilecekleri finansman modelleri görüşüldü.

Toplantıda ayrıca, Birliğin gelecek hedefleri ve planlanan projeler karara bağlandı.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Enerji Kentleri Birliği Encümen Üyesi ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz toplantının birlik ve üye belediyeler adına oldukça verimli geçtiğini belirterek; “ Gerçekleştirilen toplantımızda gündem maddeleri ve yenilenebilir enerji kaynakların daha verimli kullanılması konusunda görüşmeler yapılarak gündem maddeleri karara bağlandı. Toplantımızın sonuçlarının birliğimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”dedi.

Bunları da sevebilirsiniz