H.Kaya Aşcıya Başkanlardan Destek Yağıyor

SAMKON Önümüzdeki aylarda Kongreye gidiyor.
Samkon’un mevcut Genel Başkanı H. Kaya Aşcı, yapılacak olan kongrede tekrar aday olacağını açıkladı.
H. Kaya Aşcı’nın bu açıklaması Samsun camiasında, büyük bir sevince neden oldu.
Hasan Kaya Aşcının Genel Başkanlık surecinde gösterdiği performans ve üstün hizmet faaliyeti sebebiyle bağlı dernek ve federasyon başkanları ard arda destek açıklamasında bulunmaya başladılar.
İşte o açıkmaların bazıları.

Metin Şenel
Samdef Genel Başkanı:

Samsun Sivil Toplum Kuruluşlarının en üst yapısı SAMKON’a tekrar adaylığını açıklayan mevcut başkan Türkiye’nin en önemli iş insanlarından, hiç bir çıkar gözetmeksizin hemşehrilerine hizmeti şiar edinmiş, bu yapıları kendi ticareti ve menfaatine kullanmayan, makamdan güç alan değil olduğu makama güç veren, birlik ve beraberlik yolunda herkesi kucaklayan, SAMKON’u gerçek manada sözde değil özde Türkiye çapında hizmetlerle, yardımlarla ve organizasyonlarla ismini duyuran Samsun gönül dostu Sayın Hasan Kaya AŞCI Başkanın yanında olduğumuzu beyan eder ve tüm hemşehrilerimizi destek vermeye davet ediyoruz.

Osman Yılmaz
ASİYAD ve Asfed Genel Başkanı :

Her platformda Samsun’un adını gururla en üst zirvelere çıkarmış ve temsil etmiş, koltuktan güç alan değil, koltuğa güç katan biri olarak oturduğu koltuğun hakkını her zaman vermiş, bu koltuğu şahsi menfaatleri ve çıkarları için değil bütün Samsunlular için kullanmış, hemşehrilerinin cenazelerinde, düğünlerinde, bütün sevinçlerinde ve üzüntülerinde yanlarında bulunmuş, dernekleri ve federasyonları hiçbir zaman yalnız bırakmamış, Samsunlu büyüğümüz Samsunluların kıymetli abisi Samkon Genel Başkanımız Sn. Hasan Kaya Aşcı Samkon Genel Başkanlığı’na mevcutta olduğu gibi yakışan ve başkan olması gereken kişidir.

 

Mustafa Hacıoğlu
BADEF Genel Başkanı :

Samsun’umuzun gururu abisi Hasan Kaya Aşcı, SAMKON Başkanlığı için yeniden yola çıkmış! Şehrimize ve hemşerilerimize hizmet etmeye devam edecek olması bizleri çok mutlu etti.
Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diler, yanında olduğumuzu bildiririm. Bütün hemşirelerimizi de Sn. Başkanı desteklemeye davet ediyorum.

Bunları da sevebilirsiniz