CEMİYETTEN BAŞKAN HALİT DOĞAN’A ZİYARET

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz aylarda yapılan genel kurulun ardından görev dağılımını gerçekleştiren 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, Samsun’da ziyaretlerine devam ediyor. Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ın misafiri oldu.

BASININ KAMU İLE VATANDAŞ ARASINDA KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRDÜĞÜNE DİKKAT ÇEKTİ
Ziyarette her iki başkan ile yönetim kurulu üyeleri, cemiyetin çalışmaları ve projeleri üzerinde değerlendirmeler yaparken, Samsun gündemi ile ilgili de istişarelerde bulundu. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun’da güçlü bir medya olduğunu belirterek, basının kamu ile vatandaş arasında köprü vazifesi gördüğüne dikkat çekti. Misafirperverliği Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan teşekkür eden Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Çakır da, Samsun’da basın sektörünün sorunlarına vurgu yaptı.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz