ÇARŞAMBASPOR’ DA “İBRAHİM GÜNDÜZOĞLU’UN ” İKİNCİ DÖNEMİ

Bölgesel Amatör 2024/2025 (BAL) Lig’de mücadele edecek olan Çarşambaspor’da gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulda, Özkan Yıldırım başkan adayı olmayınca tek liste ile gidilen kongre de iş insanı İbrahim Gündüzoğlu ve ekibi seçildi.

Çarşambaspor Başkanlığını 2019 yılında devralan Özkan Yıldırım’ın geçtiğimiz aylarda yeniden başkan adayı olmayacağını açıklamasının ardından Olağan üstü Genel Kurul Kararı almıştı. Olağanüstü Kurulun ilk toplantı tarihinde salt çoğunluk sağlanamadığından ikinci toplantı 11 Ağustos 2024 Pazar günü Çarşambaspor tesislerinde gerçekleştirildi. Salt çoğunluk aranmaksızın yapılan kongrede İş insanı İbrahim Gündüzoğlu ve hazırladığı yönetim kurulu listesi tek liste ile önümüzde ki  dönem Çarşambaspor başkan ve yönetim kurulu 9’larak olarak seçildi.

‘KENDİLERİNE BAŞARILAR DİLİYORUM’
Gerçekleştirilen Olağanüstü genel kurulda yeniden aday olmayan eski başkan Özkan Yıldırım, tek liste ile başkanlığa seçilen İş insanı İbrahim Gündüzoğlu’na koltuğu devrederken yaptığı konuşmada, “5 yıl boyunca yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla Çarşambaspor’un menfaati ve başarısı adına çalışmalar gerçekleştirdik. Görevi devraldığımız İbrahim Gündüzoğlu başkanımıza tekrardan devrediyoruz. Kendilerine başarılar diliyorum. Çarşambaspor, şehrimizin markası ve şehrimizin markasına destek olmaya, bize ihtiyaç olduğunda her zaman yardım ve desteğe hazır olduğumuzu, yani destek vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

‘BAŞKANA TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Olağanüstü Genel Kurulda seçime tek liste ile giren ve kullanılan tüm oyları alarak Çarşambaspor Başkanı seçilen İş insanı İbrahim Gündüzoğlu devir teslim töreninde yaptığı konuşmasında, “Özkan Yıldırım başkanımızla görev yapan yönetim kurulu üyeleri 5 yıl boyunca şehrimizin ortak değeri Çarşambasporumuz için güzel başarılı çalışmalar gerçekleştirdiler. Çarşambasporumuza katkılarından dolayı hepsine ve başkana teşekkür ediyorum. Bu gün görevi bizler devraldık, şampiyon kadroyu oluşturacağız demiyorum. Çünkü ekonomik maliyetler ortada ve buna göre elimizdeki bütçe ile Çarşambaspor ve Çarşamba’ya yakışacak bir kadro kurmayı hedefliyoruz. Bu sezon Bölgesel Amatör Lig(BAL)’de mücadele edeceğiz. Uzun vadeli bir planla adım adım ilerleyeceğiz.” dedi.

‘HEDEFİMİZİ BELİRLEYECEĞİZ’
Yeni yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte ilk toplantısını yapacaklarını ifade eden Çarşambaspor Başkanı seçilen İş insanı İbrahim Gündüzoğlu, “Bu toplantımızda yol haritamız dahilinde çalışmalarımıza başlayacağız. Bu toplantımızda görev dağılımını yapacak ve şehrimizin markası Çarşambasporumuz için güzel hangi hizmetleri yapacağımız, teknik direktör ve futbolcu transferleri gibi konuları acil masaya yatıracağız. Önümüzde yaklaşık 2 ay gibi bir süre var. Bu olda Ünye ve Çankırıspor’un büyük bütçelerle güçlü kadro kurdukları belirtiliyor. Biz haddimizi ve bütçemizi bilerek kadro kurup güzel mücadele ve Çarşambaspor’ a layık bir şekilde sezonu tamamlamayı hedefliyoruz. Şimdiden Çarşambamıza ve spor camiamıza sezonumuzun ve yeni kadromuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

GÜÇLÜ YÖNETİM KURULU KADROSU VAR
Yeni seçilen Başkan İş insanı İbrahim Gündüzoğlu’nun yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “Hakan Toraman, Yüksel Bilgin, Tefik Çubukçu, Sefa Maral, Hikmet Uzun, Kemal Bekar, Ersin Parlak, Orhan Deniz, Mehmet Gündüzoğlu, Hasan Özcan, Kerim Çakır, Bülent Bilgin, Hüseyin Işık, Coşkun Bektürk, Cihan Kurt, Ersin Maraşlı ve Mustafa Dündar.”
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz