BURSA VALİSİ AYYILDIZ İLK SİVİL TOPLUM KURULUŞU ZİYARETİNİ SAMDEF’E GERÇEKLEŞTİRDİ

Bursa Valisi Erol Ayyıldız Bursa’ya atandıktan sonra yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı.Vali’yi ilk ziyaret edenler arasında Bursa’da yaşayan yaklaşık 350.000 kişiyi temsilen Bursa SAMDEF yönetimi (Samsun Dernekler Federasyonu)oldu. Ziyaret sırasında SAMDEF’in daveti üzerine Vali Erol AYYILDIZ ilk sivil toplum ziyaretini SAMDEF’e gerçekleştirdi. Vali Ayyıldız Emek Osmangazi adresindeki Federasyon binasında kalabalık bir toplulukla karşılandı.

SAMDEF Genel Başkanı Temel ERKOL “Sn Valimiz bizleri kırmayarak Federasyon binamızda ziyaret ederek onurlandırdılar. Samsun’lu tüm hemşehrilerimiz adına kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bursada yaşayan Samsunlular olarak her zaman katkı verebilecekleri her konuda katkı vermeye devam edeceklerini ifade etti. Geçtiğimiz ay yaklaşık 60.000 kişinin katılımıyla Keles Kocayaylada önemli bir etkinlik düzenlediklerini bu etkinliğin diğer sivil toplum kuruşlarına da örnek olduğunu Samsunlular olarak sorumlu bir sivil toplum kuruluşu bilinciyle hareket ettiklerini Bursa başta olmak üzere ülkemize her alanda hizmete hazır olduklarını ifade etti.
Bursa Valisi Erol Ayyıldız davetten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Bursamıza hizmet için geldiğini burada bulunduğu süre içinde toplumun tüm kesimlerine hizmeti esas alacaklarını ifade etti. Bu arada toplantıda hazır bulunanlara kendisine iletecekleri bir sorun olup olmadığını da soran Vali Ayyıldız toplantıya katılanlarla tek tek tanışarak kendilerini dinledi.
Son derece sıcak bir ortamda geçen sohbet Samsun pidesi ikramı ile devam etti. Federasyon genel Başkanı Temel Erkol tarafından Valiye plaket takdim edildi. Vali Ayyıldız Federasyon Genel Başkanı, Federerasyon Yüksek İstişare Kurulu üyeleri ve dernek yönetimi tarafından uğurlandı.

 

Bunları da sevebilirsiniz