Bursa SAMDEF’den Havza Belediye Başkanı İkiz’e davetiye

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı Temel Erkol ve Genel Sekreter Çetin Gonca ile beraberindekiler Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ederek bu yıl ilki düzenlenecek olan Samsun Kültür Festivaline davet ettiler.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in makamında gerçekleşen ziyarette Bursa SAMDEF Genel Başkanı Temel Erkol, Başkan İkiz’e federasyonun çalışmaları ve bu yıl Bursa Kocayayla’da ilki düzenlenecek olan Samsun Kültür Festivali hakkında bilgiler vererek bir süre sohbet ettiler.

Bursa SAMDEF Genel Başkanı Temel Erkol; “Tanıtım faaliyetlerimiz kapsamında bu yıl ilkini düzenleyecek olduğumuz Samsun Kültür Festivali ile ilimizin ve ilçelerimizin tanıtımına destek olmayı hedeflemekteyiz. Bu festival ile hem gurbetteki hemşerilerimizin birlik ve beraberliğine katkı sunacağız hem de Samsunumuzun kültür, tarih ve turizm anlamında tanıtımı yapılacak. Nazik kabüllerinden ötürü Havza Belediye Başkanımız Sayın Murat İkiz’e teşekkür ederim.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz; “Gurbetteki hemşerilerimizin birlik ve beraberliği, aynı zamanda Samsun ve ilçelerimizin tanıtımını yapmak için mücadele eden tüm hemşeri derneklerimiz İlimiz adına önemli görevler yapmaktalar. Öncelikle bu emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bir festival yapmak ve bunu yürütmek zor bir iş bunu biliyorum. Sizlere kolaylıklar diliyorum. İnşallah nasip olursa Festivalde sizleri yalnız bırakmayacağız.”dedi.

Konuşanın ardından Bursa SAMDEF Genel Başkanı Temel Erkol ve Genel Sekreter Çetin Gonca, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e festival davetiyesi ve çerçeveli Türk Bayrağı hediye ettiler.

Ziyarette Bursa SAMDEF Genel Başkanı Erkol ve Genel Sekreter Gonca’ya Av. Ayan Keskin ve Ses Sanatçısı Hüseyin Şimşek eşlik ettiler.

 

Bunları da sevebilirsiniz