BAŞKAN SÜLEYMAN BALTACI MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Baltacı, merkez mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Baltacı İlçe teşkilatında yapılan organizasyonda Canik ilçesinin sorunları masaya yatırıldı

‘MUHTAR VATANDAŞIN KALBİDİR’
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Baltacı, yerel yönetimlerin yapı taşı olan çözüm ortakları muhtarlar ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Partinin ilçe teşkilatında yapılan kahvaltıda Başkan Baltacı muhtarların Canik ilçesi için önemine değindi. Kahvaltı sonrası muhtarlarla sohbet eden Başkan Süleyman Baltacı, “Muhtarlar ilçemizin uç beyleridir. Muhtarın rengi, cinsiyeti, siyasi partisi ilçe başkanı olarak beni asla ilgilendirmez. Muhtar vatandaşın öz bağrıdır, kalbidir, vatandaşın kendisidir.  Muhtarlar kendilerini birey olarak temsil edebilir ama bulunduğunuz makam ve misyon gereği köyün, kasabanın, şehirdeki mahallenin temsilcisi ve bizlerin temsilcisisiniz.” dedi.

‘BİZİM MOTİVASYOMUZ TEŞEKKÜR’
Organizasyonda merkez mahalle muhtarlarıyla Canik ilçesinin sorunlarını istişare ettiklerine dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Baltacı, “Amacımız, sizler mahallelerinizde biz de ilçemizde doğal teşekkür almak. Bizim motivasyomuz teşekkür. Mahallelerimizde yaşamı daha güzel kılmak, insanlarımızı daha mutlu etmek adına bir gayretin, bir koşturmanın içerisindeyiz. Muhtarlarımızda mahallerindeki sorunların çözüme kavuşması için ellerinden gelen mücadeleyi veriyorlar. Bu tür organizasyonları daha sık yaparak mahallerimiz ve ilçemizdeki sorunları çözmek için mücadele edeceğiz. Özellikle de gençlerimizin daha sağlıklı ortamlarda yetişmelerini sağlamak istiyoruz. Davetimize katılan tüm muhtarlarımızda teşekkür ediyorum. ” diye konuştu.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz