BAŞKAN KILIÇ’IN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Kılıç mesajında;

“15 Temmuz; devlet içine sızmış, ülkemizi parçalamak ve milli iradeyi yok etmek isteyen hainlere karşı yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış şanlı bir demokrasi zaferidir.

15 Temmuz; aziz milletimizin, ülkemizin istiklal ve istikbali için hain darbecilere karşı vücudunu siper ettiği, gözünü bile kırpmadan şehadete koştuğu, tanklara dur dediği vatan mücadelesidir.

15 Temmuz; milli birlik ve beraberliğin resmidir. Türk Milleti’nin canıyla, kanıyla yazdığı bir destandır. Millet iradesinin karşısında hiçbir gücün duramayacağının göstergesidir.

Aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu topraklarda, demokrasimize ve milli birliğimize kast eden her türlü girişim başarısız olmaya mahkumdur. Bir milletin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve özgürlüğüne kast eden hiçbir güç başarılı olmamıştır ve olamayacaktır. Tarihi şan ve şerefle dolu aziz milletimizin her türlü işgalde, her türlü darbe girişiminde 15 Temmuz şuuruyla, sarsılmaz iman, çelik gibi bir irade ve misliyle mukabele edeceğini hiç kimse hatırından çıkarmamalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerim ile;

Milletimizin hain darbecilere karşı yürüttüğü direnişte hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor; gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz