BAŞKAN KILIÇ, ZABITA TEŞKİLATININ 198. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 1-7 Eylül Zabıta Haftası münasebetiyle yerel yönetimlerin yapı taşı olan, vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan zabıta personelleri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Zabıta Teşkilatı’nın 198. Kuruluş yıldönümü kapsamında Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programa Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Hüryaşar ve Mustafa Tokur, Zabıta Müdürü Asım Coşkun ve zabıta personelleri katıldı.

Düzenlenen programda konuşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Her yıl eylül ayının ilk haftası Zabıta Haftası olarak kutlanmaktadır. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, emek veren, gecesini gündüzüne katan tüm zabıta personelimiz iyi ki varlar. Bafra Belediyesi olarak belediyecilik hizmetlerinin yani yerel yönetimlerin sahadaki en önemli temsilcilerinden olan zabıtalarımız görevlerini üstün özveri ve gayretle yerine getirmektedir. İlçemiz için durmadan çalışmakta ve görevlerini en iyi şekilde ifa etmek için çabalamaktadırlar. Zabıta müdürlüğümüz bütün personeli ile hemşehrilerimizin karşısında değil hemşehrilerimizin yanında ve onların hizmetindedir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da tüm zabıta personelimizin ilçemizin güçlü ve huzurlu yarınları için görevlerini aksatmadan yerine getireceklerini biliyorum. Bundan hiç şüphemiz yok. Bu duygu ve düşüncelerim ile davetimize katılan zabıta personelimize teşekkür ediyor; görevlerinde başarılarının daim olmasını diliyorum. Her birinin 1-7 Eylül Zabıta Haftası kutlu olsun” dedi.

Program hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir