BAŞKAN İHSAN KURNAZ:‘İLKADIM BELEDİYESİ HERKESİN BELEDİYESİDİR’

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz SAM-BİR (Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu) üyelerini makamında ağırladı

SAM-BİR (Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformu) üyeleri, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dernek temsilcilerini dinleyen Başkan İhsan Kurnaz, sivil toplum örgütleri ile güzel projelere imza atmak istediklerini belirterek “İlkadım Belediyesi herkesin belediyesidir.” dedi.

‘LAYIK OLMAK ADINA HERKESİ KUCAKLAYARAK BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEĞİZ’
Samsun’da çevre illerde sosyal dayanışmaya yönelik kültürel faaliyetler yürüten sivil toplum kuruluşlarını tek bir çatı altında bir araya getiren SAM-BİR üyelerini başkanlık makamında ağırlayan Başkan İhsan Kurnaz, “İlkadım Belediyesi herkesin belediyesi. Her zaman güveninize layık olmak adına herkesi kucaklayarak birlikte yol yürüyeceğiz. Hemşehri derneklerimiz şehrin üretimine, kültürel zenginliğine ve şehrin geleceğe hazırlanması anlamında şehrimize çok değer katıyorlar. Bundan sonra hemşeri dernekleri daha çok kenetlenecek ve kaynaşacak. Sizlerle birlikte güzel projelere imza atacağız. Bu konuda biz üzerimize düşen neyse imkanlarımız çerçevesinde destek vermeye hazırız.” şeklinde  konuştu.

‘BAŞKANIMIZ İHSAN KURNAZ’A HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETMEK İSTEDİK’
SAM-BİR Dönem Başkanı ve KADEF Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Erişgin de, “Ziyarette platform üyelerimizle şehrimize katma değer sunmak adına hemşehri dernekleri ve kanaat önderleri olarak bir araya geldik. Ziyaretimiz ile Başkanımız İhsan Kurnaz’a hizmetleri için teşekkür etmek istedik. Bundan sonraki çalışmalarında da kendisinin yanında olduğumuzu ilettik.” diye konuştu.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz