BAŞKAN İHSAN KURNAZ’A ‘KADIN İSTİHDAMI’ TEŞEKKÜRÜ

Atakum Esnaf Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi Müdiresi Aynur Sipahi, kadın mesai arkadaşlarıyla birlikte İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’ı ziyaret etti. Sipahi, belediyede kadın istihdamına önem veren Başkan Kurnaz’a teşekkür etti.

Belediyede kadın istihdamına önem veren ve Temizlik İşleri Birimine kadın personeller alan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’a bir teşekkür de Atakum Esnaf Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi Müdiresi Aynur Sipahi’den geldi. Sipahi, kadın mesai irkadaşlarıyla birlikte ziyaret ettiği Başkan Kurnaz’a teşekkür etti.

‘KADINLAR HER ALANDA GÜÇLENMELİ’
‘Güçlü kadın, güçlü aile ve güçlü İlkadım’ bilinciyle, kadın istihdamına yönelik çalışmalar yürüttüklerini söyleyen belirten İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz. “İlkadım’da, kadınlarımızın istihdama ve kalkınmaya katılmaları; yalnızca ekonomik anlamda değil, sosyal hayatlarının da güçlenmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Kadınların gelişimine yönelik çeşitli kursların yanısıra belediyemizde kadın istihdamını da önemsiyoruz.” dedi.
 
‘KADIN İSTİHDAMI MUTLU EDİYOR’
Kadınların her alanda güçlenmesinin önemine vurgu yapan Atakum Esnaf Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi Müdiresi Aynur Sipahi de, “İlkadım’da, Başkanımız İhsan Kurnaz’ın kadınlara ve kadın istihdamına verdiği önem bizleri mutlu ediyor. Özellikle temizlik işlerinde kadın işçi alımı kadın istihdamının artması bakımından önem taşıyor. Bu bakımdan sayın başkana kadınlar olarak teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Atakum Esnaf Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi Müdiresi Aynur Sipahi İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’a,  kadın istihdamına verdiği önem nedeniyle emeği temsil eden omuzunda yük taşıyan insan heykeli hediye etti
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir