BAŞKAN İHSAN KURNAZ: ‘UYUMLU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ’

İlkadım Belediye Meclisinde konuşan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “İlkadım’da hizmet üretmek adına, meclis üyelerimizle uyumlu bir şekilde çalışıyoruz.” dedi.

İlkadım Belediye Meclisi Eylül Ayı Kapanış Toplantısı, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz başkanlığında Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Komisyonlara devredilen gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda konuşan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Meclisteki uyumumuz, İlkadımımıza ve hemşehrilerimize hizmet aşkımızı daha da arttırıyor.” dedi.

‘BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ÖRNEK OLUYOR’
İlkadım Belediye Meclisindeki uyumun, örnek teşkil ettiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “1 Nisan 2024 tarihinden itibaren meclis üyelerimizle birlikte çıktığımız hizmet yolculuğunda, 5 ayı geride bıraktık. Belediye meclisimiz, encümenimiz; sevdamız İlkadım için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. İlkadım’a hizmet etmek için ortak akılla yürüttüğümüz çalışmalarımızda, önceliğimiz her zaman vatandaşlarımızın konforu, güveni ve huzuru olmuştur. Yapılan her çalışmanın, vatandaşlarımızın gönlüne dokunabilmesi bizim için önem arz ediyor. Hep beraber İlkadım’ın daha yaşanabilir bir kent olması için çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. İlkadım’da hizmet üretmek için, meclis üyelerimizle uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Bu uyum ve birlikteliğimizin devam etmesini diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” ifadelerini kullandı.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir