BAŞKAN İBRAHİM ETEM KİBAR:‘METRUK YAPILAR YIKILARAK ÇEVRE GÜZELLEŞİYOR’

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “İlçemizde Kötü görüntü oluşturan, terkedilmiş ve tehlike oluşturan metruk yapıları yıkarak görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyoruz.” dedi.

İlçenin çeşitli  çeşitli noktalarında bulunan ve mahalle sakinlerini de tedirgin eden yapılar, yasal işlemlerin yapılmasının ardından, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkımını gerçekleştirdiklerini işaret eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,“Son olarak da ekipler Kulak Mahallesi Tepeköseli Küme evleri mevkiinde bulunan metruk yapının yıkım çalışmasını tamamladık.”dedi.

‘GEREKLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINARAK YIKIM GERÇEKLEŞTİRİLİYOR’
Terk edilmiş olmaları nedeniyle zamanla yıkılma aşamasına gelerek mahalle sakinlerine tehlike oluşturan metruk yapılar önemli bir güvenlik sorunu haline geldiğini belirten  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “İş makineleri ile güvenlik tedbirleri altında yapılan yıkım, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Vatandaşlarımız, metruk yapının yıkılmasıyla hem çirkin görüntünün ortadan kalktığını hem de mahallelerinin daha güvenli hale geldiğini ifade ediyor.” diye konuştu.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir