BAŞKAN İBRAHİM ETEM KİBAR: ‘OTOPARK GÖREVLİLERİMİZİN EMEKLERİ BİZİM İÇİN SON DERECE KIYMETLİ’

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, şehrin dört bir yanında bulunan otopark görevlileriyle Uzunkum Plajı’nda kahvaltı programında bir araya geldi.

Kahvaltı programı, plajın huzur veren atmosferinde gerçekleştirildi. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, kahvaltı sırasında çalışma arkadaşlarıyla sıcak ve samimi bir sohbet ortamı oluşturarak, onların yüzlerindeki tebessümleri ve enerjilerini gözlemledi. Şehirdeki otopark hizmetlerinin ne kadar önemli olduğunun altını çizen Başkan İbrahim Etem Kibar, görevlilerin bu süreçteki katkılarını ve özverilerini takdirle karşıladığını belirtti.

‘SİZLERİN KATKILARI VE FEDAKÂRLIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM’  
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, otopark görevlileri ile yaptığı sohbette yaptığı konuşmada, “Şehrimizdeki her bir vatandaşımızın yaşam kalitesini artırmak için büyük bir özveriyle çalışan otopark görevlilerimizin emekleri bizler için son derece kıymetli. Hep birlikte şehrimizi daha güzel ve yaşanabilir bir yer haline getirmek için gösterdiğimiz gayret, bize büyük bir motivasyon kaynağı oluyor. Bu güzel şehir için omuz omuza çalışmaktan gurur duyuyoruz. Sizlerin katkıları ve fedakârlıkları için teşekkür ediyorum. Birlikte daha güzel bir Fatsa’yı inşa etmeye devam edeceğiz. Hepinize kolay gelsin ve başarılar dilerim.” diye konuştu.

Kahvaltı, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve otopark görevlileri arasında yapılan samimi sohbetlerle ve keyifli anlarla sona erdi. Bu tür etkinliklerin, ekip ruhunu güçlendirdiği ve ortak hedefler için motivasyonu artırdığı vurgulandı.
Köksal ÖNER 

Bunları da sevebilirsiniz