BAŞKAN İBRAHİM ETEM KİBAR KİBAR’DAN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin yeni eğitim yılını kutlayarak, bu özel dönemin hayırlı olmasını diledi.

Fatsa Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eğitim alanında gerçekleştirdikleri yatırımlarla öğrencilerin en iyi şartlarda eğitim almasını sağladıklarını vurgulayan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar. “Dönüşen, gelişen ve her geçen gün güzelleşen Fatsa’mızda, sevgili öğrencilerimize en iyi eğitim olanaklarını sunmak için çalışıyoruz. Kıymetli öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimizin taleplerini karşılayarak daha iyi imkanlar sunmaya devam edeceğiz,” dedi.

‘DONANIMLI NESİLLER YETİŞTİRMEK ORTAK HEDEFİMİZ’
Türkiye Yüzyılı hedefine emin adımlarla ilerlerken, milli ve manevi değerlere bağlı, teknolojide, bilimde, sanatta, kültürde ve sporda donanımlı nesiller yetiştirmenin ortak hedefleri olduğunu belirten Başkan Kibar, “Büyük bir fedakârlık göstererek ülkemizin dört bir yanında görev yapan öğretmenlerimiz, sevgili öğrencilerimiz ve değerli velilerimiz, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılını kutluyor; yeni eğitim yılının başarılarla dolu geçmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Köksal ÖNER

 

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir