BAŞKAN DOĞAN ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Onur Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan programın ardından Kızılay’a kan bağışı kampanyasının startı verildi. Zabıta Teşkilatı’nın 198’inci kuruluş yıl dönümünü kutlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Belediye hizmetlerimizin her aşamasında önemli bir rol oynayan ve şehrimizin düzeni için her zaman özveriyle çalışan tüm zabıtalarımızın günü, haftası kutlu olsun.” dedi.

Ülkemizde 1-7 Eylül de kutlanan Zabıta Haftası ve Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 198’inci yılı dolayısıyla Samsun’da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Çelenk Sunma Töreni ile başlayan programda Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri Onur Anıtı’na çelenk sundu. Törende temsili olarak zabıta olan iki çocuk ilgi odağı oldu.Törenin ardından zabıta ekipleri Kızılay’a Kan Bağışı kampanyasının startını verdi.  Zabıta ekipleri tarafından Mecidiye Caddesinde ise vatandaşlara hafta dolayısıyla karanfil hediye edildi. Ekipler, Cumhuriyet Meydanı’nda bilgilendirme stantları da kurarak vatandaşlarla buluştu.

BAŞKAN HALİT DOĞAN, ZABITA TEŞKİLATI’NIN 198’İNCİ YILINI KUTLADI
Zabıta Dairesi Başkanı Yücel Şirin ve beraberindeki zabıta ekipleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ekipleri makamında ağırlayan Başkan Halit Doğan, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümünü kutladı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Şehrimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan Zabıta Teşkilatımız ile bir aradayız. Zabıta arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ve verdikleri emeklerin farkındayız. Bu anlayışla Zabıta Haftası’nın bu farkındalığı artırmada önemli olduğunu düşünüyorum. Belediye hizmetlerimizin her aşamasında önemli bir rol oynayan ve şehrimizin düzeni için her zaman özveriyle çalışan tüm zabıtalarımızın gününü ve haftasını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Köksal ÖNER 

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir