BASIN SÖZCÜSÜ KÖKSAL ÖNER: ‘ŞANLI TARİHİNİ ZAFERLERLE DOLU’

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Öner,“Türk futbol tarihinde pek çok başarıya imza atan, şehrimizin parlayan yıldızı Samsunspor’umuzun 59’uncu kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Mazisinden aldığı güçle Samsunspor’un, 59 yılda sayısız sporcu yetiştirerek Türk futboluna kazandırdığına işaret eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Öner,  “Şehrimizin markası haline gelen Atatürk armalı formasıyla Samsunspor’umuzun teknik heyeti, sporcuları ve şartlar ne olursa olsun takımlarını asla yalnız bırakmayan vefalı taraftarının da desteğiyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok sayıda başarıya imza atacağına  yürekten inanıyorum.” dedi.

‘SAMSUNSPOR TARAFTARLARINI YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM’
0 Haziran 1965’te kurulan Samsunspor’un mücadele azmiyle, zafere inancıyla ve kazandığı başarılarla Samsun’un ortak sevdası olduğunu belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Öner, “Geçmişten bugüne nice başarı elde eden takımımızın Süper Lig’deki mücadelesinde de yeni başarılara imza atacağına ve taraftarlarını gururlandırmaya devam edeceğine gönülden inanıyorum. Kuruluşundan bu yana şehrimizin takımı Samsunspor’un başarısı için ter döken tüm sporculara, teknik heyete, yöneticilere ve şartlar ne olursa olsun her an takımımızın yanında olan büyük Samsunspor taraftarlarını yürekten teşekkür ediyorum. Bu şehrin evlatlarını Samsunspor bayrağının altında birleştiren, beraberliğin gücüyle birbirine kenetleyen takımımıza başarılarla dolu nice yıllar diliyor, kırmızı-beyaz-siyah renkleriyle sevdası yüreğimize kazınan Samsunspor’un kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.” şeklinde konuştu.

‘BÜYÜK TAKIMIMIZA BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM’
30 Haziran 1965’te kurulan Samsun şehrinin takımı olan Samsunspor bu günlerde kuruluşunun 59’uncu yılını kutlayan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Öner,” Samsunspor  Ondokuz  Mayıs şehrinin büyük bir markası olduğunu gibi   büyük başarıların altına  imza atmaya edecektir  30 Haziran 1965’te kurulan ve şehrimizin takımı olarak marka haline gelen Samsunsporumuzun 59 ‘uncu yıl dönümünü canı gönülden kutluyorum. Dolu dolu başarılar ile 59 yılını bu dolduran büyük takımımıza başarılarının devamını diliyorum. Biliyoruz ki şanlı tarihinde büyük zaferlere imza atan Samsun’ sporumuz yeniden dirilişi ile yine büyük zaferlere imza atacaktır. Bizler Samsunspor’un sadece iyi gününde değil kötü gününde de yanında olarak bu şanlı 59 yılına bir nebze olsun desteklerimizi sunduk ve sunmaya devam edeceğiz. Şehrimizin markası Samsunsporumuzun ve Samsunspor sevdalısı taraftarlarımızın 59’uncu kuruluş yıl dönümünü kutluyor yeni sezonda başarılar diliyorum.”diye konuştu.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz