Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN’in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı,

15 Temmuz 2016 tarihinde hain FETÖ terör örgütü tarafından yapılmak istenen darbe girişiminin sekizinci yıldönümünde, bu girişimi bir kez daha nefretle kınıyor ve lanetliyorum.

15 Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği bir tarih, dünya toplumlarına ve devletlerine ders veren bir destandır.

Herkes gördü ki, asil kanlarıyla suladıkları bu vatan toprağının bir karışını bile hainlere teslim etmeyen ve demokrasiye göz diken kanlı ellerin hâkimiyetine girmeyen Türk Milleti, büyük ve asil bir millettir.

Geçmişte olduğu gibi gelecekte de bu gibi hain girişimler yaşanacaktır. Bu nedenle, şanlı tarihimizden ders alarak, suretleri değişen fakat amaçları aynı olan ihanet şebekelerine en güzel cevabı, yaşananları unutmadan, rehavete kapılmadan, vatanımızı en iyi şekilde muhafaza ve müdafaa etmeye kendimizi adayarak sağlayacağız. Birlik ve beraberlik ruhumuzu her daim diri tutacak ve buna kast edenlere müsaade etmeyeceğiz.

Bu duygular ve hissiyat içinde, başta 15 Temmuz gecesi vatanımız için şehit olan tüm canlarımız olmak üzere vatan uğruna hayatını veren tüm şehitlerimizi minnet ve şükranla yâd ediyor, bizlere emanet olan şehit ailelerimize başsağlığı diliyorum. Gazi olan tüm vatandaşlarımıza sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum.

Bunları da sevebilirsiniz