BAFRA BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERE DESTEĞİNİ EKSİK ETMİYOR

Bafra Belediyesi sınavlara hazırlanan öğrencilere destek vermeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın talimatı ile SGK Binası yanında yer alan Okuma Salonunda geleceklerini şekillendirecek sınavlara yüksek bir tempo ve ciddiyetle hazırlanan öğrencilere teknik desteğin yanında çeşitli ikramlarda da bulunuyor.

Bafra Belediyesi Çok Amaçlı Okuma Salonunda Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS), KPSS Ön lisans, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testine (ÖABT), yeni dönem Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) gibi çeşitli sınavlara sınırsız internet desteği ile hazırlıklarını sürdüren yaklaşık 50 öğrenciye Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde hazırlanan soğuk kahve ikram edildi.

Öğrenciler Bafra Belediyesi tarafından sağlanan imkânlar ve ikramları memnuniyet ile karşılanıyor.

Öğrencilere desteklerinin süreceğini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Gençlerimizin yaşamaktan mutlu olduğu bir Bafra oluşturmak için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimize hayatlarını şekillendirecek, geleceklerine yön verecek sınavlarında üstün başarılar diliyorum” dedi.

Bafra Belediyesi öte yandan, Başkan Kılıç’ın yoğun girişim ve gayretleri sonucunda himayesine kattığı eski Vergi Dairesi’nin revize edilerek Kütüphane ve Okuma Salonu’na dönüştürülmesinin ardından 200’den fazla öğrenciye hizmet sunmaya hazırlanıyor.

Bunları da sevebilirsiniz