Ayvacıklılar Yaz Festivalinde Kucaklastı

Ayvacıklılar Derneğinin Geleneksel olarak bu yıl 3.sünü düzenlediği Yaz festivalinde Ayvacık halkı bir araya gelerek tam anlamıyla birlik ve beraberlik atmosferi oluşturdu.

Bayram dolayısıyla gurbetteki Ayvacıklıların ilçede bulunmasıyla festival, duygusal bir hasret gidermeye dönüştü.

Çeşitli etkinliklerin yanında, Karadenizli sanatçılar,
Filiz Karadeniz, Osman Boztepe, Hüseyin Şimşek, Sami Korkmaz, Kemençeci Yaşar, Sinan Apaydın’ın türkü ve şarkılarıyla coşan Ayvacık halkı, unutulmaz bir festival coşkusu yaşadı.

Dernek Başkanı Temel Pala programda bir teşekkür konuşması yaparak duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi;
“Çok saygıdeğer Ayvacıklı hemşehrilerim,
Dizlerin bir araya gelerek kucaklaşmanıza vesile olmak, Birlik ve beraberlik içerisinde hoşça vakit geçirmeniz için düzenlediğimiz programa katılmanız dolayısıyla sizlere şükranlarımı sunuyorum.
Bu vesileyle,
Ayvacıklılar Derneğimizin düzenlediği 3.yaz festivaline katilim sağlayarak bizleri onurlandıran ,
Ayvacık Belediye Başkanımız Sayın Refaittin Şencan’a, federasyon başkanımız Sayın Osman Yılmaz’a Bursa Samsunlular federasyon başkanı Sayın Temel Erkol’a, Keskinler grup yönetim kurulu başkanı Sayın Hüseyin Keskin’e, Alp ocakları başkanı Sayın Ümit Ağkıran’a ,Samsunlular derneği Başkanı sayın İsa Konuk’a, Çarşambalılar Derneği başkanı Sayın Ahmet Varlı’ya, Terice çevre köyleri Derneği Başkanı sayın Necati Coşkun’a, Ayvacık Akparti ilce başkanı Kemalettin Gökçe’ye ,Samsun Büyükşehir belediye meclis Üyesi sayın Turan Okur’a, yeni mah. muhtarı sayın Kadem Çelen’e, Terice mah. muhtarı Gürsel Olfaz’a ve bütün derneklerimizin gençlik kolları başkanlarına ve ağalarımızla katılım sağlayan bütün hemşehrilerimize Derneğimiz ve yönetim kurulu Adına ayrı ayrı Teşekkür ederim.”

Samsun Ayvacıklılar Derneği Başkanı
TEMEL PALA

Bunları da sevebilirsiniz