ASFED Havza Gençlik Kolları Yönetimi Kahvaltı Programında Buluştu

Ankara Samsun Federasyonu (ASFED) Havza Temsilciliği Gençlik Kolları yönetimi, düzenlenen istişare ve kahvaltı programında bir araya geldi.

Havza’da Kahveland’ta gerçekleştirilen istişare ve kahvaltı programına ASFED Havza İlçe Başkanı Aydın Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Emre Ayan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

ASFED Havza Temsilciliği Gençlik Kolları Başkanı Emre Ayan, federasyonun bir parçası olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Ayan, “Amacımız, ilçemizden başlayarak bölgemiz genelinde olumlu değişimlere öncülük etmek. Bu doğrultuda, gençlerin hayatına dokunan sosyal projeler geliştirmek ve aynı zamanda Havza’nın ekonomik gelişimine katkı sağlamak için çalışacağız,” dedi.

ASFED Havza İlçe Başkanı Aydın Kaya ” ASFED geniş ve güçlü bir aile. Bizler, bu büyük ailenin birer parçası olarak Havza’nın gelişmesi ve refahı için bir araya geldik. ASFED İlçe Temsilciliği olarak, gençlik ve kadın kollarımızla birlikte, bu misyon doğrultusunda hareket ediyoruz. İlçemizdeki genç iş insanlarını bir araya getirerek yine gençlerimiz için spordan sanata onların sosyal ve ekonomik hayatlarına katkı sağlayacak projeler gerçekleştireceğiz, istişare toplantımıza katılan gençlik kollarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Programın devamında, Gençlik Kolları üyeleri, gelecekte yapılması planlanan faaliyetler ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular. Bu toplantı, ilçedeki gençlerin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimini desteklemeye yönelik önemli adımların atılması için bir başlangıç oldu.

Bunları da sevebilirsiniz