ASFED Genel Başkanı Yılmaz’dan ASFED Havza Temsilciğine ziyaret

Ankara Samsun Federasyonu (ASFED) Genel Başkanı Osman Yılmaz ASFED Havza İlçe Temsilciliğini ziyaret etti.

ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz, ASFED Havza Temsilciliğini ziyaret ederek İlçe Başkanı Aydın Kaya ve ilçe yöneticileri ile bir araya geldi.

ASFED Havza Temsilciliği binasında gerçekleşen ziyarette ASFED İlçe Başkanı Aydın Kaya, Yılmaz’a yürütülen faaliyetler ve yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

ASFED İlçe Başkanı Aydın Kaya ziyaretlerinden ötürü ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz ve beraberindekilere teşekkür ederek; “İlçemiz için güzel düşüncelerimiz var. ASFED bize bu yolda çalışmalarımıza güç katacak. İnşallah ilçemiz için daha güzel çalışmalara imza atmak için yönetimimiz ve üyelerimiz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz ise Kaya’ya misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek; “Havza’yı emin ellere teslim ettik. Kuruluşundan kısa süre içerisinde ilçe temsilciğimiz tarafından yapılan çalışmalar bunun bir göstergesi. İnşallah Samsunumuza ve Havzamıza hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz’a ziyarette ASFED Denetim Kurulu Başkanı ve ASİYAD Yönetim Kurulu Üyesi Cesur Çiftçi eşlik etti.

Bunları da sevebilirsiniz