18 Ağustos’ta Bursa’da SAMDEF Samsun Kültür Festivali Rüzgarı Esecek

Bursa SAMDEF SAMSUN KÜLTÜR FESTİVALİ Düzenliyor

Bursa SAMDEF 18 Ağustos 2024 Pazar günü Bursa Keles Kocayayla’da 1.cisi düzenlenecek olan SAMSUN KÜLTÜR FESTİVALİ için ziyaretler turuna başladı.

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı Temel Erkol ve yönetimi ilk ziyareti güneşin doğduğu şehir Samsun’dan başlatarak, Samsun’un geçtiğimiz yerel seçimler esnasında seçilen belediye başkanları ve devam eden belediye başkanlarının tamamına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Genel Başkan Erkol Bursa Samsun Dernekleri Federasyonunun Bursa’daki yapmış oldukları faaliyetlerini anlatarak kendisinin de göreve yeni gelmesi nedeniyle Bursa’da düzenleyecekleri Bursa Samsun Kültür Festivali’ne tüm belediye başkanlarını ziyaret ederek hayırlı olsun temennisiyle davetiyelerini takdim etti.

Festival, Samsun’un kültür ve turizmini tanıtmayı hedefliyor.

Festival hakkında bir açıklama yapan Bursa Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Temel Erkol,’’ 18 Ağustos 2024 tarihinde Bursa Keles Kocayayla’da 1.cisi düzenlenecek olan SAMSUN KÜLTÜR FESTİVALİ için Samsun ve İlçe belediye başkanlarını heyetimizle birlikte ziyaret ederek festival davetiyelerini takdim ettik.

Samsun Valimiz sayın Orhan Tavlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Halit Doğan,
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Atakum Belediye Başkanı sayın Serhat Türkel, Canik Belediye Başkanı sayın İbrahim Sandıkçı,
Bafra Belediye Başkanı sayın Hamit Kılıç, Çarşamba Belediye Başkanı sayın Hüseyin Dündar, Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, Terme Belediye Başkanı sayın Şenol Kul, Havza Belediye Başkanı sayın Av.Murat İkiz, Vezirköprü Belediye Başkanı sayın Murat Gül, Kavak Belediye Başkanı sayın Şerif Ün,
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Alaçam Belediye Başkan sayın Ramazan Özdemir, Ladik Belediye Başkanı sayın Adnan Topal, Salıpazarı Belediye Başkanı sayın Refaettin Karaca, Ayvacık Belediye Başkanı sayın Refahittin Şencan,
Yakakent Belediye Başkanı Dr.Şerafettin Aydoğdu, Asarcık Belediye Başkanı sayın Şerif Kılağuz’u ziyaret ederek davetlerimizi yaptık.

Tüm başkanlarımıza Samsun Kültür Festivali hakkında detaylı bilgiler verdik. Festival Samsun’un ve ilçelerinin tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır.
Nazik kabullerinden ötürü tüm Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Tüm belediye başkanları ziyaretten duydukları memnuniyeti belirttikten sonra,’’ Gurbetteki hemşerilerimizin birlik ve beraberliğini sağlamak ve Samsun’un tanıtımını yapmak için mücadele eden tüm hemşeri derneklerimiz önemli görevler üstleniyor. Bu emeklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Festival düzenlemek zor bir iş, sizlere kolaylıklar diliyoruz. Bursa Samsun Dernekler Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı Temel Erkol ve yönetiminin 18 Ağustos 2024 tarihinde Bursa Keles Kocayayla’da 1.cisi düzenlenecek olan SAMSUN KÜLTÜR FESTİVALİNDE inşallah nasip olursa festivalde sizleri yalnız bırakmayacağız.’’dediler.

Ziyaretlere SAMDEF Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Celal Uzunkaya, SAMDEF genel sekreteri Çetin Gonca , SAMDEF Danışma Kurulu Üyesi Samsun Bölge Sorumlusu Hüseyin Şimşek , Samsunlu avukat Ayhan Keskin ,Çarşambadan federasyona destek verenlerden Mahmut Taşan ,Samsun Çarşambalılar Derneği bir önceki Dernek Başkanı Sadettin Sarıoğlu katılım sağladılar.

Ziyaretlerin sonunda, Bursa SAMDEF Genel Başkanı Temel Erkol ve heyet belediye başkanlarına festival davetiyesi ve çerçeveli Türk Bayrağı hediye ettiler.

 

Bunları da sevebilirsiniz